Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V8'de Kronik Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

Hülya
21 Ekim 2024 12:33

20.01.2021 yılında Dyson V8 Absolute ürünü aldım. Kullanımdan belirli bir süre sonra max modda kesik kesik çalışmaya başladı. Dyson ile iletişime geçtim, yetkili servis ürünü aldı ve 1 hafta sonra ürünü getirip teslim ettiler. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yetkili servis, açıklamada temizlikten dolayı sorun olduğunu yazmış. Düzenli olarak filtre, başlık, hazne temizliği yapmama rağmen hala sorunum devam ediyor. Yorumlarda okuduğum kadarıyla bu temizlikten kaynaklı bir sorun değil, kronik bir problemi var. Adına güvenip aldığımız üründe bu kadar problem yaşamış olmamız çok üzücü.

28 Kasım 2024 17:14

Dyson süpürgem max modda kesik kesik çalışıyor daha sonrada çalışma duruyor normal modda hiçbir problem yok. İlk 3. Ayda bu sorun nedeniyle servise gitti geldikten sonra 3 ay daha düzenli çalıştı yine aynı şekilde çalışmıyor kesik kesik çalışıyor. Temizlikten kaynaklı olduğunu söylediler ama duzenlinolarak aparat temizliği yapmana rağmen durum değişmiyor. Dyson müşteri hizmetleri iletişime geçip temizlik paketi satmaya çalıştı Dyson kalitesine güvenerek aldım. Şikayetleri incelediğimde bir çok kullanıcıda bu sorun var kullanıcıdan değil fabrikasyon bir problem olduğunu düşünüyorum. Ayrıca gövde ile başlık arasındada bir boşluk var makine süpürürken kırılacak gibi hareket ediyor.

23 Ekim 2024 14:01 (Şikayetten 2 gün sonra)

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
16 Eylül 2024 20:01
Nadire sonuçtan hiç memnun değil

Nadire
05 Şubat 2024 13:32
Dyson Şikayet Garanti Bitince Mağduriyet Başlıyor
Dyson Şikayet Garanti Bitince Mağduriyet Başlıyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 12:04
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
28 Aralık 2023 19:32