Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Ürünündeki Filtre Problemi

Dyson V15 Ürünündeki Filtre Problemi
11 Haziran 2024 12:36

Sizlerden 25.05.2023 tarihinde sv22 v15 DT abseu/ch/ru/mea sye/ır/nk cihazınızı satın aldım. Yaklaşık 10 ay sonra düzenli olarak filtre hatası almaya başladım. İlk başlarda sorunun kaynağının ben olduğumu düşünsem de 2 ay sonra anladım ki etrafımdaki herkes de aynı sorunu yaşıyormuş. Yani; cihazlarınızda kronik sıkıntı olduğu açık.

Bunu öğrendikten sonra 06.06.2024 tarihinde destek hattınız ile görüntülü görüşme yaptım. Müşteri hizmetleri bana cihaz ile ilgili bazı işlemler yaptırdı ve sorun devam ederse tekrar arayın denildi. 11.06.2024 tarihinde yani bugün tekrar aradığımda bana 1 yılı geçtiği için filtre için ücret alacaklarını belirttiler.

Garanti belgenizin hangi maddesinde bu durum yazıyor, öncelikle onu öğrenmek isterim. Müşteri hizmetleri bana sözleşmede ya da garantide bu durum yazmıyor, sözlü olarak söylüyoruz dedi. Günümüz koşullarında yazılı olmayan hiçbir belge geçerli değildir.

Ben filtre değişikliği yapacak maddi güce sahibim ancak bu durum sizin gibi köklü, dünyaca ünlü bir firmaya yakışmıyor. Sizlerden ivedi bir şekilde cihazımın alınması, durumun sizler tarafından detaylıca incelenmesini ve tarafıma irtibat numaram üzerinden dönüş yapılmasını talep ediyorum. Aksi durumda konuyu yargıya taşıyacağımı belirtmek isterim.

11 Haziran 2024 12:22

Ayrıca o kada kötü çekiyor ki neredeyse çekmiyor cihaz. Evdeki gırgır daha çok işe yarar emin olun.

14 Haziran 2024 16:09

Şimdi de cihazın haznesi hava alıyor. Bakalım servise verdik ne diyecekler ben çok bir şey beklemiyorum artık ama...

15 Haziran 2024 17:09 (Şikayetten 4 gün sonra)

16 Temmuz 2024 12:05

Siz nasıl bir firmasınız böyle... Ürünü gönderin ödeme yapacağız dediniz haftalar oldu ürün size ulaştı ama hala tarafıma iade yapılmadı. Ben böyle rezillik görmedim...

06 Ağustos 2024 11:49

Konuyu yasal mercilere ilettiğimi bilmenizi isterim. Öncelikle Tüketici hakem heyetiyle başladım. Sonrasında avukatım aracılığıyla yasal olarak dava açacağım. Bu yazışmaların da aleyhinize delil olacağını tarafınıza bildiririm. Başvuru Numarası: 2024/0386.704-Çankırı

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Pişmanlığı Ve Süreci!

Muhammed
23 Ekim 2023 13:39
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Hilal
08 Ocak 2024 14:00

Melis
19 Aralık 2024 14:36
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
26 Aralık 2023 09:59
Dyson Pişmanlık Yaratmaya Başladı
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Hepa Hatalı Ürün

Ahmet