Dyson V15 Çalışırken Duruyor

Sibel
08 Ocak 2024 18:56

Dyson v15 süpürgem ( alalı 9 ay oldu) çalıştırdıktan 5 saniye geçmeden duruyor. Sonra tekrar ediyorum çalışıyor. Elim tetikte, Şarjı full ve makine temiz olduğu halde bu problemi yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. İlerde daha büyük sorun yaratır mı bilemiyorum.

09 Ocak 2024 17:27 (Şikayetten 22 saat sonra)

Ömer
Ömer

Aynı sorun 11 Ocak itibari ile bizde de oldu ürünün parçalarını istediler ücret iadesi yapılacağını ve indirim tanımlanıp yenisini alabileceğimizi söylediler. (ürünü mağazadan almıştık) Ücret iadesi yapıldı fakat ürünü sadece online üzerinden alabilirsiniz denildi. Fakat uzun zamandır stok yok ve ne zaman geleceği belli değil. Ürün stoklara girdiğinde tekrar alacağız ama ne zaman belli değil. 1 aydır evimizde süpürge yok. Bu yüzden stok takibi yaparak iade etmenizi tavsiye ederim.

Enes
Enes

Çözüme ulaşabildiniz mi?. Benzer sorun bizde de var

Ramazan sonuçtan çok memnun

Ramazan
03 Aralık 2023 17:33
"Teşekkürler"
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
12 Aralık 2024 10:45