Gizem sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 01:43

Dyson v12 süpürgem sürekli filtre yıkama uyarısı veriyordu. Yeni filtre gönderildi. Tekrar aynı uyarıyı vermeye devam edince servise göndermemi istediler. Ürün servisten geldi güç kaybı olduğu ve gövdenin değiştiği yazıyordu. Tamam gövde değiştirdi de makineye benim olan toz haznesi takılmamış başka bir kişinin deforme ve pislik içindeki bir toz haznesi takılmış. Ben toz haznemi tanıyorum. Üstten süpürür vaziyette bakıldığında sol tarafta ortalarda beyaz belirgin bir sürtünme izi vardı. Müşteri hizmetlerine bunu söylediğimde böyle bir şey olması mümkün değil ama dosya açalım diyor laubali bir şekilde. Ben yalanmı söylüyorum. Ben başkasının kirli haznesini asla kullanmak istemiyorum. Bunu 4 5 süpürge parasına aldığım bir ürünün başına gelmesine inanamıyorum. Nasıl karışır nasıl müşteri hizmetleri tarafından böyle söylenir. Ben kendi haznemi istiyorum. En kısa sürede çözümlenmesini istiyorum. Servise göndermeden önce aldığı görüntülere baksınlar. Bu benim ürünün değil

13 Ağustos 2024 15:33

Müşteri hizmetleri tarafından arandım. Serviste ana gövdenin değiştiğini diğer parçalarım benim olduğunu iddia ediyorlar. Serviste bir karışıklık olup bana başkasının toz haznesini gönderdiklerini kabul etmiyorlar. Müşteri yalan söylüyor yani şu an beni yalancı durumuna düşürdüler. Yapacak bir işlemin olmadığını kullanmaya devam etmemi söylüyorlar. Ben başkasının toz haznesini kullanmak istemiyorum. Bu hatayı kabul etmiyorum. Ben servise ana gövde, toz filtresi, batarya ve bir adet başlık gönderdim. Ana gövde değişmiş, batarya benim bataryam, başlık benim başlığım ama toz filtresi benim değil benim toz filtremin ortasında beyaz bir sürtünme izi vardı. Niye benim olsa benim olmadığını iddia edeyim. Diğer parçalar benim diyorum. Karışıklık oldu demek ki serviste niye hatanızı kabul etmiyorsunuz 23 bin verip aldığım makinede böyle bir hatayı kabul etmiyorum. Dyson aldığıma çok pişmanım. Müşteri memnuniyeti sıfır. Beni yalancı konumuna düşürdüler en kısa sürede Tüketici Hakları'na gideceğim

19 Ağustos 2024 12:03 (Şikayetten 6 gün sonra)

25 Ağustos 2024 02:04
Dyson V12 Serviste Başka Birinin Haznesi Gönderildi

(Öncelikle ikinci yazımda yaşadığım sinir ve stresten dikkat etmeden toz haznesi yazmam gerekirken toz filtresi yazmışım bunu düzeltiyorum) Dyson tarafından aranmadım. Tekrar ben aramam sonucuyla görüştük. Tekrar dosya açıp geri döndüler. Servisle görüşmüşler ürün benim diyorlar. Ben kendi kullandığım ürünümü tanıyorum ve bu benim ürünüm değil. Üzerinde çizikler boya lekesi ve çıkmayan leke izleri var. Ben makineyi alalı 4 ay oldu evde boya badana yapılmadı nereden geldi o zaman bu boyalar. Gelin bakın eve kanıt istiyorsanız. Servise gitmeden aldıkları görüntüleri istiyorum oradan da tespit edilebilir, böyle bir işlem yapamayacaklarını söylüyorlar. Bu ürünün benim olmadığı kanıtlanabilir. Ürünü alıp görüntülerle kendileri de karşılaştırabilir ama yapmıyorlar. Tek dedikleri aynı cevap yapılacak başka bir işlem yok. Yazıklar olsun verdiğim paraya böyle bir rezilli k yok. Paramla rezil oldum. 23bin verdim 4 aylık makine bozuldu servise gidincede sağlam parça başkasının eskisiyle karıştı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu da yaptım. Elimden ne geliyorsa yapacağım. Böyle rezil olup uğraşmak isteyenler Dyson markasına bulaşabilir.

Güler

Benimde fitremi değiştirmişler nem ve küf kokuyordu bu durumu ilettiğimde kesinlikle kabul etmiyorlar Dyson pişmanlıkmış yaşayıp anladım

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Süpürge Bakım Ve Temizliği Çok Zahmetli.

Özlem
23 Nisan 2024 11:00
Dyson V12 Süpürge Bakım Ve Temizliği Çok Zahmetli.

Yeliz
09 Aralık 2024 17:58
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Süpürge Kalitesizliği

Merve