Dyson V11 Çalışmıyor Ve Ne Yapmalıyım

26 Kasım 2023 20:40

Merhaba, Dyson V11 model süpürgem en düşük modda çalışırken birden durdu ve tuşlarına bastığımda çalışmadı. Ekranı dondu kaldı. Ürünü yeni aldım ve alalı henüz bir hafta oldu. Ne yapmalıyım, lütfen bilgi verin. Verdiğim para boşa gitmiş gibi hissediyorum, ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.

29 Kasım 2023 12:41 (Şikayetten 2 gün sonra)

Yorumlar (6)

Hülya

Merhabalar bende aynı sorunu yaşıyorum. Aldığım yer yardımcı olmadı. Siz çözdünüz mü acaba sorunu?

Hülya

Eğer yaptırırsanız yaptırdığınız yeri paylaşırsanız sevinirim

Nisa

Dyson depoda bekleyip hiç çalıştırılmadıgʻı için beyni ölmüş biz zaten bunu yurt dışından almıştık o yüzden yaptıramadık sanayide bir ustaya yaptıracağız

Recep
Recep

Elinizdeki ürün Dyson değil maalesef replika uzman bir tamirciden destek almalısınız zannederim pil blogu ya da adaptör sorunu vardır

Hülya

Merhabalar tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı acaba? Şarj almıyor cihaz.

Berna
Berna

Merhaba aynı sorunu bende bugün yaşadım sorununuz çözüldü mü. Çözüldüyse nasıl çözüldü

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
19 Nisan 2025 21:16