İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Ürün Değişimi İstiyorum

15 Temmuz 2024 13:01

Dyson V10 aldığımızdan beri bitmeyen kronik problemiyle uğraşıyoruz.
Bir kere bile sorunsuz rahat kullanamadık, satarken ve reklamını yaparken toz kondurmuyorsunuz ama sorun olunca yerinizde yeller esiyor.
Makine durduk yere güç kesiyor - tetik hatası dediler tarafımıza sormadan tamir yapıp gönderdiler - aradan 3-4 ay geçti yine dahada fazla güç kesiyor.
Bilinçli kullanıcıyız filtreleri bakimi vs buna rağmen sürekli duruyor makine.
Bugün e*** müşteri hizmetlerini aradı, video ile gösterdi problemi tekrar istediler ama bu defa tamir değil değişim istiyoruz. Ve bir işlem yapılacaksa yapılmadan önce bizi arayıp bilgilendirin.
Makine daha yeni, taksitleri bile bitmedi ya ürünün sıfırı ile değişim sağlarsınız ya da mahkeme yoluna gideriz ve her yerde bunu anlatırım, urunu de gider Mall of daki standınıza fırlatır atarim.

18 Temmuz 2024 10:21
dyson-v10-urun-degisimi-istiyorum-1.jpg

Yine hiçbir sorgu sual olmadan ^tamirini yaptık gönderiyoruz" diyorlar! Ben bu urunu kabul etmiyorum Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Yaptığınız tam bir terbiyesizlik. Bir daha asla Dyson almayacağım. Siz müşterinizi aptal yerine koyuyorsunuz. Ayıplı malı bir şekilde yedirmeye çalışıyorsunuz. Ama ben yemeyeceğim. Sizinle mahkemede görüşeceğiz

18 Temmuz 2024 11:02
dyson-v10-urun-degisimi-istiyorum-2.jpg
dyson-v10-urun-degisimi-istiyorum-1.jpg

Ayıplı üründe çok bilgili teknik servis ve ekipleri üründe yenisi ile değişim yapmıyorlarmış. Bastan beri kronik üretim hatalı malda yaşadığımız sorunları yaşadıkça onarım yapıp geri gönderiyorlarmış.

20 Temmuz 2024 12:33 (Şikayetten 4 gün sonra)

Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Nilgün
04 Kasım 2024 13:25
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Bozuk Ürün Değişim Süreci Mağduriyeti

Melih
15 Kasım 2023 15:07
İpek sonuçtan hiç memnun değil

İpek
09 Ekim 2023 13:54