Züleyha sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürge Garanti Sorunu!

25 Ocak 2024 19:57
24 Ocak 2024 17:57

Dyson V10 ödel süpürgemin boru kısmındaki bağlantı noktasının düğmesi hafif düşme sonucu kırıldı müşteri hizmetleri ile görüştüm ve olayı anlattım garanti karşılamadığını bana belirli bir ücret karşılığında boru gönderebileceklerini söylediler bu kadar pahalı bir cihazın bu kadar basit şekilde kırılması ve bunu garanti kapsamında olamaması çok üzücü ben ufak bir parça için bu kadar fazla bir ücret ödemek istemiyorum

30 Ocak 2024 12:08 (Şikayetten 4 gün sonra)

30 Ocak 2024 12:29

Çözüm merkezinin hiçbir şey çözdüğü yok Tüketici Hakları'na başvuracağım daha önce uyduruk markalardan aldığım ürünlerde bile bu kadar sorun yaşamadım ufak bir parça değişimini bile karşılamayan (garantisi devam eden cihaz) bir firma. Bu kadar basit şekilde kırılacaksa ve bunu garantisi karşılamayacaksa niye bu kadar para verdim keşke Dyson olarak adınıza yakışanı yapabilseniz

31 Ocak 2024 17:18

Dyson müşteri hizmetlerinden aradılar yardımcı olamayacaklarını söylediler bende Tüketici Hakları'na başvuracağım yaptıklarının haksızlık olduğunu düşünüyorum cihazın en ucuz parçası bile bin tl den başlıyor. Benim cihazımın garantisi devam ettiği halde tadilatının yapılmamasını doğru bulmuyorum

Esma sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Çekiş Gücü Kaybı Ve Tutarsız Yüksek Servis Ücretleri

Esma
23 Mart 12:27
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sonrası Ücretsiz Batarya Değişimi İsteği

Gülsüm
26 Aralık 2025 17:29

Dyson V10 Sürekli Filtre Uyarısı Nedeniyle Kullanılamıyor

Mehtap
06 Aralık 2025 10:36
Dyson V10 Sürekli Filtre Uyarısı Nedeniyle Kullanılamıyor
Enes sonuçtan hiç memnun değil

Servis Sonrası Dyson V10 Süpürgemin Çekim Gücü Düşmesi Ve Ücretsiz Onarım Talebi

Enes
25 Aralık 2025 21:17