Sena sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 16:02

Dyson demek pişmanlık demek. Dyson V15 süpürgemi yaklaşık iki yıldır kullanıyorum. Toz haznesindeki lastik contalar çıktı ve müşteri hizmetlerini arayıp servise gönderdim. Garantisi bittiği için yenisini vermediler, her neyse sorun değildi. Tamiri yapıp elime ulaştığında contalar haznenin içine tam oturmamıştı. Mail attım, yetkili tarafından aranacağım bilgisini aldım ve bekledim ancak kimse aramadı ve orası yine çıktı yerinden. Bugün tekrar müşteri hizmetlerini aradım ancak servise yeniden alamadıklarını, yeni hazne almamı söylediler. Tamam, yeni alayım ancak stoğu yok, nasıl alacağım dedim. Yapacakları bir şey olmadığını, internet siteleri üzerinden 'gelince haber ver' butonuna tıklayın dediler. Ancak ben bunu zaten yaklaşık bir ay önce en başta yaptım, haber gelmedi, hâlâ stokta yok. Şu an da süpürgeye çöp gözüyle bakıyorum, kullanamayacağım. Yedek parçasını temin etmeyeceğiniz cihazı neden satıyorsunuz? Yarın Ticaret Bakanlığı yetkilileri ile de görüşeceğim bu konuyu. Bu kadar isim yapmış bir markanın bu derece kullanıcılarını mağdur etmesi çok saçma, markanın düştüğü durum içler acısı gerçekten.

09 Ekim 2024 14:41 (Şikayetten 1 gün sonra)

28 Ocak 2025 10:26

Asla sorunumu çözülmedi hala toz haznem yok internet sitesinden takip etmem söylendi 4 ay oldu hala toz haznesi gelmedi sorunum çözülmedi v15 süpürgemi kullanamıyorum Dyson markası pişmanlık asla kimseye tavsiye etmiyorum... Dyson hava temizleyici almayı düşünüyorduk eşimle onu da erteledik böyle mağdur olduğumuz için hiçbir ürününü alma bir daha kaliteli güvenilir marka diye bir dünya paralar verip alınıyor ama ürünü satana kadar her şey demek ki

Mert
04 Ekim 2024 14:54
Ege sonuçtan çok memnun

09 Aralık 2024 22:50
"Yeni bir hazne gönderimi ile sorunumuz çözüldü. Teşekkür ederim."
Dyson Süpürge Tasarım Hatası Ve Parça Tedarik Sorunu
Engin sonuçtan çok memnun

Engin
26 Ağustos 2023 15:47
"Ücret istemeden yedek parçayı gönderdiler. Sorunu çözdükleri için teşekkür ediyorum."
İnci sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Süpürgede Tekrarlayan Toz Haznesi Contası Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti

İnci
14 Haziran 2025 15:27
dyson-v15-supurgede-tekrarlayan-toz-haznesi-contasi-sorunu-ve-garanti-magduriyeti-1.jpg

Didem
04 Nisan 2025 10:54