Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Stand Hediyesi Kampanyası

24 Temmuz 2024 00:56

Dyson Gen5detect aldım. Üründe daha önce stand kampanyası vardı, kaçırdım diye üzüldüm. Birkaç hafta bekledim, kampanya gelmedi. Ben de ancak alma imkanı buldum ve satın aldım. Satın alırken de eski Dyson süpürgemi verdim. Değişim kampanyasından yararlandım. Ürün elime ulaştığı gün stand hediyesi tekrardan geldi. Ben de geri bildirimde bulundum. Ancak bana değişimden yararlandığım için yardımcı olamayacaklarını söylediler. Ben Dyson değil de süpürgemi başka bir yerde satmış olsaydım, stand hediyesinden yararlanacaktım ancak Dyson'a verdiğim için yardımcı olmadılar. Sonuç olarak ben ekstra indirimden yararlanmadım. Kendi ürünümü bir fiyata size satıp karşılığında tekrar yeni ürün satın aldım. Açıkçası bu yaklaşımınız beni çok üzdü. Ürünlerinizi beğendiğim için pahalı da olsa sizden satın alıyorum.

29 Temmuz 2024 12:47 (Şikayetten 5 gün sonra)

31 Temmuz 2024 15:38

Hala bir dönüş olmadı

10 Ağustos 2024 11:10

Hiçbir şekilde dönüş olmadı. O kadar influencer Lara hediyeleri gönderiyorlar. Keşke onlara gönderdikleriyle bizi memnun etmeye calissalar.

Melisa
21 Kasım 2024 20:14
Dyson Ürün Ve Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı
Dyson Ürün Ve Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı

Muhammed
04 Ocak 2024 21:12
Dyson.com.tr Pişmanlıktır Dikkat
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2025 12:27
Dyson'dan Beklenmedik Fiyat Manipülasyonu Ve Hediye Krizi
Dyson'dan Beklenmedik Fiyat Manipülasyonu Ve Hediye Krizi
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
27 Aralık 2024 11:44
Dyson Süpürge Başlığı Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Nimet sonuçtan hiç memnun değil

Nimet
27 Ocak 2025 10:45