Dyson Purifier Humidify - Derin Temizlik Döngüsü Hatası

Sena
08 Mayıs 2023 17:10

Dyson hava temizleme cihazı satın aldım. Daha geleli 3 gün oldu, ve geldiği ilk günden derin temizlik döngüsü uyarısı verdi. Kaç kere temsilcilerle çözüme ulaşmaya çalıştık. Cihazı sıfırladık, uygulamayı sildik tekrar yükledik, cihazı uygulamadan silip tekrar ekledik aklınıza gelebilecek her şeyi denedik sonuç olarak ama olmadı. Hala aynı uyarıyı veriyordu. Daha sonrasında alalı 1 saat olmamış cihaza temizlik yapmam söylendi ve ona da tamam deyip işlemi gerçekleştirmeye çalıştım. İşlemi yaparken işlem yarıda durdu kapatıp tekrar yaptık vs ama nafile. Derin temizlik döngüsü yapılamadı. Daha sonra tekrar iletişime geçtiğimde cihazı için servis gönderip cihazı alıp bakacaklarını söylediler. Evet şaka yapmıyorum 1 saat bile adam akıllı kullanamadığım cihaz için değişim değil tamir yapılacağı söylendi. Gerçekten bu yaşanılanlar başka bir marka ile yaşasaydım bu kadar şaşırmazdım fakat 16.999 TL verdiğim bir cihazda böyle bir şeyin gerçekleşmesi inanılır gibi değil. Tekrar bir bu yaşadıklarım gerçek mi acaba diye iletişime geçtiğimde cihazı alıp bakacaklarını bir ihtimal değişim söz konusu olabileceği söylendi. "bir ihtimal"

08 Mayıs 2023 17:12 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Duygu
Duygu

Dyson nem makinesi temizlik döngüsünü yaptırıyorum ama tekrar tekrar aynı hatayı veriyor temizlik döngüsü yaptır diyor. Bu makineyi aldığımdan beri sürekli bir şeyleri hata veriyor çok pişmanım

Dyson Kategorileri