Dyson Pişmanlığım, Türkiye'den Almak

Nazli
06 Eylül 2023 13:56

Dyson v11 absolute extra süpürgemi pandemi zamanı 3 yıl önce aldım ve sürekli süpürgemin hava filtresi arıza veriyordu sonra servise götürdüm ve ücretle değişim yaptırdım ve aslında yıllardır Dyson arızalı imiş ve ben yıllardır gırgır niyetine kullanmışım. Şimdi yeni kullanmaya başladığım zemin başlığı kiliminin ucuna takıldı ve dönmemeye başladı. Onun için aradığımda bana garanti süreniz dolduğu için değişim sağlayamıyoruz dedi.

Şu an en büyük pişmanlığım bu markanın 10 yıl ürünlerinde bir sıkıntı olduğunda arkasında duracağını düşünüp de almak. 1 aydır kullandığım her türlü belli ben neden bunun yenisini alayım. Amerika'dan almadığıma pişmanım. Demek kusurlu ürünler burda satılıyor ve benim hatam ilk sıkıntı çıktığında incelemeye göndermemek. 2500 TL ödedim şimdi yeni kullandığım başlık için neden ödeyim. Evimde robot var büyük genel temizlik süpürgem var 5-6 kere kullanmışımdır. Bu başlığı ve motoru bozuldu ise bu ürünün kusurlu olduğunu gösterir. Benim hatam Amerika'nın 2 katı öderken ürünün kusurlu olduğunu düşünmeyip iade etmemek oldu. Fitre hep hata veriyordu. Kayseri'de servis yoktu göndermeye üşendim. Onun masrafını ödedim hata benim kabul ediyorum, ama ben kullanmadığım ürünün garanti süresi doldu diye değişmemesini anlamıyorum.

Dyson seni Türkiye'den satın almak en büyük pişmanlığım. Hem çok para ödedim hem Kayseri'de servis yoktu mağdur oldum. Neyse Amerika'dan almış olsaydım parçasını bozulunca cebimden alsaydım da aynı hesap olacaktı. Kullanılmamış ürünün arkasında duramayacak bir marka. Benim gözümde kalitesi bitmiştir. Sanki süt aldık. Raf ömrü nedir ya, açılmayan bir ürünün! Dyson büyük bir pişmanlık oldun sağ ol

06 Eylül 2023 14:03 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Nazli
08 Kasım 2023 02:08

Dyson'ın yetkili kişinin dönüşü beni ikna etmemiştir ben kullanılmaya başlığın incelenmesini istedim ama garanti süresi blaaa blaaa ben bunları biliyorum markanın kalitesi nerede? Onu soruyorum Dyson zaman kaybı Türkiye'de 2. Sınıf muamele Amerika'da daha az ücret 1. Muamele pişmanlık oldun benim için

Aydın
01 Mart 2024 15:06
Erol sonuçtan hiç memnun değil

Erol
22 Mayıs 2024 21:59

Ayşe
07 Ocak 16:33

03 Ağustos 2023 16:18
Emin sonuçtan hiç memnun değil

Emin
11 Haziran 2024 18:49