Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Orijinal Olan Ürünüme Sahte Diyor

18 Ağustos 2023 11:22

İle Merhabalar bana bundan 1 ay önce Dyson'dan arkadaşım hediye Airwrap aldı. Arkadaşım ürünü bana yurt dışından aldı Ürün çok güzel çakışıyor fakat taraklarda sorun var ve bundan kaynaklı Dyson firmasına yazdım. Firma benden fatura istedi. Bende hediye olduğunu ilettim sonrasında seri numarasını istediler ve ürünün seri numarasını inceleyeceklerini garantisi var ise ürünü yapabileceklerini söylediler ve benden beklememi istediler 3 gün sonra telefonuma bir mesaj geldi. Ürünümün garantili olduğunu garanti kapsamına gireceği yazıyordu ve ürünümü sisteme kayıt ettiler. Daha sonra ürünü onlara göndermemi istediler bende ürünü onlara gönderdim ürünüme orijinal değildir denildi ürünümün her şeyi orijinal birebir aynı hiçbir farklılık yok ama ürün yurt dışından geldiğinden dolayı ürünüme sahte diyorlar ürün sahte ise neden aynı Dyson sistemi ile çalışıyor. Sahte olan ürün birebir aynı Çalışır mı onu da geçtim sahte olan ürünün neden seri numarası olsun ayrıca tarafıma ürünün garanti belgesine kadar gönderdiler. Seri numarasından ürünün modeline rengine kadar kendileri bana ürünü iletti ama ürünüme sahte diyorlar daha önce de yurt dışından gelen cihazlara bakmamak için aynı yöntemi yaptıklarını öğrendim. Bu konu hakkında hukuki yollara başvuracağım. Ürünümün tamiratını yapsalar bile benim için yeterli ama firma yapmamakta ısrar ediyor, inceleme sonucu sahte diyor ben çok doğru incelendiğini düşünmüyorum. Ürün kesinlikle sahte değildir. Sahte olan ürünün seri numarasından sisteme nasıl kayıt ediyor. Sistem kabul etmez mi firma bana seri numarasının kopyalandığını söylüyor o zaman Dyson firması seri numaralarını üretip başka firmalara veriyor. Böyle saçmalık mı olur. Onu da geçtim eğer sahte bir ürünse ürün nasıl Dyson sistemi ile Çalışır sahte üründe illa bir logo farkı bile olmaz mı ama hiçbir farklılık yok ben bu konuda dava açacağım ve hukuki yollara gerçekten başvuracağım. Ürünüm yurt dışından geldiği için Dyson firması bunu yapıyor daha önce de yurt dışından gelen ürünlere aynı şeyi yaptığını duydum. Ürünü gerekirse ücretli tamir ettireceğim ama o ürüne sahte diyemezler sahte demeleri için bana ciddi kanıt göstersinler firma ile her türlü hukuki yola gideceğim ürüne garantili deyip sonra bu şekilde yapamazlar sahte olan ürüne garantili diyemezler

18 Ağustos 2023 11:29 (Şikayetten 6 dakika sonra)

19 Ağustos 2023 21:21

Dyson firması arayıp dosya açtığını iletti sadece bu kadar hiçbir şekilde çözüm üretilmedi kesinlikle ve kesinlikle Dyson'dan bir şey almayın lütfen paranızla rezil oluyorsunuz ilgili kimse yok ürünü gönderiyorsunuz ürün geri gelmiyor şimdi de ürünümü kaybetmişler önce imiltasyon denildi sonra ürün kaybedildi ürünü bulamıyorlar böyle firma hayatımda görmedim sadece adı var En son aranıldığında deniyor ki yeni fırça alıp deneyin ürün imaltasyonsa nasıl yeni parça almamı söylerler peki böyle şey mi olur gerçekten diyorum lütfen Dyson Türkiye'den asla bir şey almayın inanılmaz rezil oluyorsunuz

Evren
Evren

Merhaba, benzer durumdayım. Sizin sorununuz nasıl çözüldü?

Zümra
Zümra

Bende aynı durumdayım

Eksik Teslim Edilen Dyson Saç Düzleştirici İçin Orijinal Fiyatla Yeniden Gönderim Talebi

Pinar
16 Ocak 13:54
eksik-teslim-edilen-dyson-sac-duzlestirici-icin-orijinal-fiyatla-yeniden-gonderim-talebi-3.pdf
eksik-teslim-edilen-dyson-sac-duzlestirici-icin-orijinal-fiyatla-yeniden-gonderim-talebi-2.pdf
eksik-teslim-edilen-dyson-sac-duzlestirici-icin-orijinal-fiyatla-yeniden-gonderim-talebi-1.docx
Nisa sonuçtan memnun değil

Dyson Airstraight Saç Şekillendirici Saçlarımı Yıprattı Ve Müşteri Hizmetleri Çözüm Sunmadı

Nisa
22 Eylül 2025 16:07
dyson-airstraight-sac-sekillendirici-saclarimi-yipratti-ve-musteri-hizmetleri-cozum-sunmadi-1.jpg
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Eylem
08 Mart 2025 22:08