Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Koltukaltı Dirsek Garantisi

07 Haziran 2024 13:08

Merhabalar,
Dyson süpürge V15 Absolute kullanıcısıyım fakat dirsek koltuk altı aparatımda bir sıkıntı yaşamaktayım. Müşteri hizmetlerine bağlandığımda, ürünümün garantisi olmasına rağmen bu parçanın ücretli olacağını dile getirdiler. Müşteri temsilcisi D**** Hanım. Ben böyle bir şeyi kabul etmiyorum; ürünümün garantisi mevcut ve devam etmektedir. Alırken Dyson firması kırılan parça garantisini temin ettiğini bildiğim için markanızı tercih ederek almıştım. Şimdi bu şekilde bir mağduriyet yaşamam beni çok üzdü. Zaten en başta alırken bu parçalar içinde olduğundan dolayı bu modeli tercih etmiştim. Lütfen yardımlarınızı rica ediyorum ve sizden dönüş bekliyorum.

11 Haziran 2024 11:02 (Şikayetten 3 gün sonra)

25 Haziran 2024 01:51

Hiçbir arama gelmedi 25.06.2024 tarihine dek. Çözümde sağlanmadı maalesef. Dyson firması hiç yakışmadı

Murat sonuçtan memnun değil

Murat
14 Ağustos 2024 15:41
Dyson Garanti Kapsamını Kendi Çıkarlarına Göre Yorumluyor
Funda sonuçtan hiç memnun değil

Funda
14 Temmuz 2024 16:59
Dyson'dan Tam Bir Fiyasko

Esra
18 Nisan 2024 00:12
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Garanti Koltuk Altı Aparatı

Serpil
01 Temmuz 2024 10:35
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
18 Mart 2024 15:37