Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Gen5detect Kırılan Başlığın Tedariğinin Gerçekleşmemesi

Dyson Gen5detect Kırılan Başlığın Tedariğinin Gerçekleşmemesi
27 Mayıs 2024 10:36

Dyson gen5detect türbin başlığının dönmesini kolaylaştıran yandaki diski garanti süresi içerisindeyken kırıldı. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini arayıp bir kayıt oluşturdum. Bana başlığın yenisini göndereceklerini fakat şu an stoklarında kalmadığını söylediler. Yakın zamanda stoğa gireceğini belirttikten sonra görüşmeyi sonlandırdık. Ardından birkaç hafta geçti, aradım, hala stokta olmadığını söylediler. Artık birkaç ay oldu, gene aradım ve aynı cevabı aldım. Vızır vızır süpürge satarken, başlığın stoklarında olmaması beni oyalamaktan başka bir şey değil. O kadar para verip alıyoruz, kırılan malın arkasında duruyorsanız tedariğinin de hemen sağlanması lazım. Mağduriyetimin bir an önce giderilmesini istiyorum.

31 Mayıs 2024 09:20 (Şikayetten 3 gün sonra)

03 Haziran 2024 16:10

Merhaba Dyson yetkilisi, aylardır zaten konuyu hassasiyetle inceliyoruz diyerek beni oyalıyorsunuz. Sizi aramaktan bıktım. Alt tarafı bir parça tedarik edeceksiniz, hala nasıl stoğa gelmez aklım almıyor. Müşteri memnuniyetini düşünüyorsanız artık çözün şu sorunumu!

16 Haziran 2024 21:43

Güncelleme. 16 Haziran itibarıyla hala bir gelişme yok. Sorunumun çözümü ile gerekli aksiyonunuzu bekliyorum lütfen Dyson

Nurhayat

Satış sonrası yedek parça teminleri inanılmaz sıkıntılı. O kadar bedel ödemeye değmeyecek bir ürün/hizmet aldığımızı söyleyebilirim. Sizinle aynı sorunu ve çözümsüzlüğünü yaşıyorum.

Dyson Gen5detect Halı Başlığı Çalışmıyor

Didem
26 Şubat 2024 23:10
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Muammer
25 Haziran 2024 18:33