Uğur sonuçtan çok memnun

Dyson GEN5 Süpürgesinin Kusurlu Malzeme Değişim Talebim Reddedildi

12 Nisan 2024 12:31

Dyson SV23 GEN5DT marka süpürge makinemi 02.11.2023 tarihinde Dyson'ın kendi sitesinden sipariş vererek aldım. Ürünün toplama haznesinin birleşim yerinde, conta görünümündeki malzemenin deforme olması ve kötü bir görüntü oluşturmasından dolayı müşteri hizmetlerini aradım. Bu şikayetin genel bir şikayet olduğunu belirterek çözüm sunmadılar. Kusurlu malzeme kullandıklarını kabul etmelerine rağmen çözüm odaklı bir yaklaşım sergilemediler ve kullanılan aparatın boyasının çıktığını ve bunun normal olduğunu ifade ettiler. Ürünün fiyatı ve firmanın markasını düşündüğümde, her ürünün arkasında durulması ve kusurlu ürün için telafi yapılması gerektiğine inanıyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne dilekçe vererek kusurlu ürünün iadesini ve değişimini talep edeceğim.

17 Nisan 2024 14:55 (Şikayetten 5 gün sonra)

18 Nisan 2024 15:03

Kısa sürede çözüm odaklı yaklaşımınız için teşekkür ederim ürünün yenisiyle değiştirileceği kaydı oluşturuldu sürecin tamamlanmasını bekliyorum

Hande sonuçtan hiç memnun değil

Hande
22 Ağustos 2024 11:09
Dyson V15 DT ABS Conta Sorunu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
15 Nisan 2024 16:08