Firdevs
06 Şubat 2024 00:42

24 Aralık 2023 tarihinde almış olduğum Dyson gen5 süpürgemi toplamda 4. Kez kullanımdan sonra yandaki kırmızı koruma silikonları çıktı. Zaten alındıktan 15 gün sonra kuruyu açıp kullanmaya başladım. Kalitesine güvendiğimiz markanın bu kadar kısa sürede bu hal alması şaşırtıcı bir durum. Yoksa aslında orijinalinde oraların kendiliğinden sökülmesi mi gerekiyor diye insan bir an düşünüyor. Çok garip
Umarım gereken yapılır.

13 Şubat 2024 18:39 (Şikayetten 7 gün sonra)

Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil

Kalitesiz Süpürge Üreten Dyson
Sema sonuçtan çok memnun

Sema
06 Mart 2024 08:07
"Dyson müşteri hizmetleri benimle iletişime geçti mağduriyetimi gidermek için elimde bulunan motor kısmına bana bıraktı bana yeni sıfır motor gönderdi ellerinde gen 5 prusya olmadığından mor renk gönderildi yine bir problem yaşarsam iletişime geçmem istendi müşteri hizmetlerinden Sena hanıma teşekkür ediyorum inşallah ilerleyen günlerde başka problem yaşamayız"
Dyson Gen5 Hayal Kırıklığı
Veli sonuçtan hiç memnun değil

Veli
10 Şubat 2024 12:10