Dyson Çözülemeyen Derin Temizlik Döngüsü Arızası

Dyson Çözülemeyen Derin Temizlik Döngüsü Arızası
03 Şubat 2024 18:15

3 ayda 3 Dyson purifier humidify+cool formaldehyde ürün değiştirdim. Nasıl mı? Her şey daha 1. Ayını yeni doldurmuş olan makinemi derin temizlik döngüsüne sokmamla başladı. Temizlik döngüsü bitti fakat ekran takılıp kaldı ve bir daha çalıştıramadım. Servis ile online görüşmem neticesinde sonuç alamayınca ürünü teknik servise gönderdim. Sıkıntı çözülemeyince yenisini gönderdiler fakat tam 1 ayı buldu bu işlem. Yeni gelen 2. Ürünümü de denemek için derin temizlik döngüsünde çalıştırdım ve aynı sorun. Yine teknik servis ve çözülemeyen arıza. 3. Ürünümde de aynı sorunu yaşadım ve şimdi yine teknik servise gidecek. Kısacası bende çıkmaz bir döngüye girdim. Seri hatalı diye düşüyorum. Keşke fabrika çıkışı yapılmadan kalite kontrolü, testi vs daha düzgün yapılmış olsaydı.

08 Şubat 2024 17:35 (Şikayetten 4 gün sonra)

Can

Garanti bitti ve tam 15 gün sonra bu sorun oldu delirmemek elde değil nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum. Denemediğim şey kalmadı inanın. Ne yapacağım bilmiyorum

Can

Sorununuz çözüldü mü bende aynı sorunu yaşıyorum

Feyiza

Merhaba evet her seferinde yeni ürün gönderildi arıza aynıydı. Fakat seri hatalıydı sanırım. Son gönderileni birkaç kez test ettim ve onda bir sorun olmadı.

Derin Temizlik Sonrası Ani Koku Ve İlgisiz Destek

İrem
11 Temmuz 2025 15:01

Dyson Destek Hattı Ve Görüntülü Görüşme Sorunu

05 Aralık 2024 14:56
Dyson Destek Hattı Ve Görüntülü Görüşme Sorunu
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
17 Eylül 2024 12:05