Elif sonuçtan hiç memnun değil

01 Ocak 2024 13:22

Dyson Corrale Plaka Plastiği Eriyor!

Aqua Florya Dyson Standından 2 yıl 10 ay önce satın almış olduğum ve en fazla 15 kez (çok daha az bile olabilir) kullandığım Dyson saç düzleştiricimin plastiği eriyor. Servise gönderdik, ücreti karşılığında yapılmasını talep ettik. Ancak ürünün tamirinin mümkün olmadığını ve ürünü geri göndereceklerini söylediler. Ya %40 indirimli bir şekilde yeni ürün alabileceğimi söylediler (8.000 gibi bir rakam ödemem gerekiyor). Bu parça ısıdan sonra saça temas eden bir plastik. Bu ürün ısı ile çalışan bir cihaz. Nasıl olur da bu plastik eriyebilir? Çok farklı markalardan (ghd, Babyliss, Rowenta) saç düzleştiricim var. Hiçbirinde böyle bir problem yaşamadım ki bu bahsedtiğim markaların ürünleri Dyson'ın yarısı fiyatında bile değil! Geri gönderdiklerinde, lütfen iade sebebinizi bana belirttiğiniz gibi 'Bu parçayı değiştiremiyoruz' şeklinde yazılı olarak gönderin dedim. 'Öyle yazamayız' dediler! Yazılı olarak ne yaptığınızı (yapamadığınızı) yazamayacağınız bir servisiniz nasıl olabilir? Sevgili Dyson? Tüketici Mahkemesi'ne ve Dyson Global'e başvuracağım ve buradan tekrar güncelleme paylaşacağım. Elektrikli süpürgesini, airwrap'ini, kablosuz süpürgesini kullanan ve çok memnun biri olarak Dyson'a bu yetersiz servis desteği için çok kızgınım! Dilerim en kısa zamanda telafisini yaparsınız.

05 Ocak 2024 14:42 (Şikayetten 4 gün sonra)

08 Ocak 2024 23:59

Hiçbir şekilde yardımcı olunmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum. Durum güncellemesi yapacağım.

Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Hülya
28 Kasım 2024 16:20
Dyson Saç Düzleştirici Gıcırtı Ve Yanlış Servis Müdahalesi
Dyson Saç Düzleştirici Gıcırtı Ve Yanlış Servis Müdahalesi
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
03 Kasım 2023 18:30

Nilüfer
16 Ekim 2023 18:50
Gizem sonuçtan çok memnun

Dyson Corrale Saçı Koparıyor

Gizem
20 Aralık 2023 19:07
"Ürün servise gittiğinde garanti kapsamı içerisinde yeni cihazla değiştirildi. Yeni gönderilen ürün eskisine nazaran çok daha iyi, saca takılma pek olmuyor. Teşekkür ederim sorunumu çözüme ulaştırdığınız için."
Dyson Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru