Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Ayıplı Ürünün Yenisini Belirttiği Sürede Göndermiyor

21 Kasım 2023 16:03

Şubat 2023'te Dyson'dan aldığım Airwrap saç şekillendirici, Ekim 2023 tarihinde çalışırken kendi kendine kapanmaya başladı. Ürünü servise gönderdikten sonra 31 Ekim tarihinde ürünümün yenisi ile değişim kararı çıktığı tarafıma bildirildi ve kutusu ile tüm aksesuarları kargolamam istendi, ben de gönderdim. Yeni ürünün 20 gün içinde tarafıma gönderileceği belirtilmesine rağmen bugün 21. gün olmasına karşın henüz ürünün gönderilmesine ilişkin hiçbir bildirim ya da kargo mesajı almadım. Ayrıca ürünü göndermeden önce Dyson müşteri hizmetleri WhatsApp hattından çok çabuk yanıt alabiliyorken şimdi ortalama 1,5 saatte dönüş sağlanıyor. Herhangi bir bildirim yapılmaması ve kanunda belirtilen azami sürenin aşılması halinde yasal yollara başvuracağımı belirtmek isterim.

22 Kasım 2023 14:58 (Şikayetten 22 saat sonra)

28 Kasım 2023 18:20

Dyson'dan arayan temsilci 6 Kasım itibariyle 20 günlük süre içerisinde ürünümün gönderileceği söyledi. Bugün 20. Gün ve üründen hala haber yok.

Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep