Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Ayıplı Mal Satımı Tetik Problemi Ücret İadesi

21 Haziran 2023 11:09

16.01.2023'te Dyson.com.tr kendi sitesinden almış olduğum Dyson V10 Absolute modeli 26.03.2023 tarihinde tetik problemi arızası ile servise gönderdim. Cihazda elim tetiğe basılı iken kapanıyor ve çalışmıyordu. 01.04.2023 tarihinde onarım olamadığı için tarafıma sıfır yeni V10 Absolute modelini gönderdiler. 24.06.2023 tarihinde ürünümde 2 haftadan beri gelen tetik problemini yaşadığımdan servise gönderdim. Tarafıma sadece onarım iptal maili geldi. WhatsApp destek yerinden son derece ilgisiz olan Sayın M*** Hanım ile görüştüğümde ücret iadesi kararı verildi denildi.Bir yetkili tarafından aranmam gerektiğini söyledim dönüş olmadı.

Büyük bir hevesle aldığım süpürgem hayal kırıklığı ve mağduriyetliğini yaşamaktayım. O dönem süpürgeyi aldığım 10.000 TL fiyatla şu an yeni süpürge alamıyorum. Keza tarafıma yatırılan herhangi bir ücret iadesi de bulunmamaktadır. Evde süpürgem yok ve mağdur durumdayım. Ayıplı mal satıp bu denli arkasında durmamak çok yanlış. Ücretim mi yatacak ne zaman yatacak arada şu an ki fiyat farklıyla olan zararım ne olacak hiçbir bilgim yok. İlgilenen de yok. Ürünü 9 taksit şeklinde aldım fakat 6 taksitini ödemiş bulunmaktayım.

Tarafıma ne şekilde ödeme yapılacak bunların aranarak tarafıma bilgi verilmesi gerekiyor.

21 Haziran 2023 11:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Temmuz 2023 11:18

Kesinlikle kimse Dyson marka almamalı. Ürününün arkasında durmayan bu derece bilgisiz müşteri temsilcileri olan kafasına göre iş yapan bir firma. Kendi kendine bir değişim kararı verip bir iade kararı veriyor. Ve de iade sürecinin tarihini kendi kendine güncelliyor. Müşteri temsilcisi Alev Hanım gerçekten çok bilgili ve işinin ehli ne desem ben bilmem dedi. Şaka gibi

17 Temmuz 2023 15:17

Hala daha para iadem yapılmadı. 10.000 TL mi işletip duruyorlar. Cihazda yanlarına kar kaldı. Kimsenin umurumda değil. Müşteri temsilcileri ise tam bir hayal kırıklığı. Hiçbiri işe dair bir şey bilmiyorlar. Yakında deyip deyip duruyorlar.

24 Temmuz 2023 12:42

36 gün oldu ve hala ne yeni ürün ne de para iadesi gerçekleşti. Dyson'un bu yaptığı insanı mağdur etmekten başka bir anlama gelmiyor! Bu markayı seçtiğim için çok pişmanım. İlgisizler!

Sibel
Sibel

Tuba hanım merhaba, Sizin paylaştığınız birebir aynı sıkıntıları ben de yaşadım Şubat 2023 tarihinde aldım V10 absolute Mayıs başında geri gönderdik bir daha geldi 0 süpürge aynı sorun tekrar yaşandı. O tarihte 10.000 TL'ye alabileceğim bir süre marka varken gittim bu markayı aldım. Asla ve asla kimseye önermiyorum 1 hafta önce paramı iade ettiler malum para oldu pul. Şu anda başka marka süpürge alacak bir değeri kalmadı paranın. Süpürgesiz kaldığıma mı yanayım paranın pul olmasına mı. Tüketici Hakem Heyeti'ne baş vuruda bulundum bunlar resmen insanlarla dalga geçiyor! Tüm sosyal medya üzerinden yaşadıklarımı paylaşıyorum ki başkaları da bu hatayı yapmasınlar!

İsmail
İsmail

Sorununuz çözüldü mu bende bu ürünü almak istiyorum aynı duruma düşmek istemem

Tuba

Hayır çözülmedi ne arayan var ne de iade geldi

Firuze sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgede Bitmeyen Tetik Sorunu

Firuze
14 Ocak 2025 16:06
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
08 Aralık 2024 21:47