İrem sonuçtan çok memnun

Dyson Asla Süpürmeyen V8 Süpürge

İrem
10 Haziran 2024 11:09

Dyson v8 dik süpürgem max ayarında çalışmıyor, süpürdüğü her şeyi geri boşaltıyor. İki defa firmayı aramış bulunmaktayım. Her seferinde parça değişimi yaptılar ama benim sorunum çözülmedi. Ben çalışan ve yoğun bir insanım mağduriyetim devam ediyor ama çözümü için kimse bir şey yapmıyor. Sürekli bir şeylerin parçalarının değiştirilmesinin yerine ürünümün tamamen değiştirilmesini ve yenisinin gönderilmesini istiyorum. 6 aydır sorunum devam ediyor ve çözüm bulunmuyor. Bu kadar zor olamaz gerçekten. Bu kadar adından söz ettiren bir firmanın müşteri hizmetlerinin ilgisizliği, çözüm odaklı olmaması ve oyalaması hiç hoş değil. Marka değerini ciddi anlamda düşüren bir sorun. Bir daha tercih etmeyeceğim bir marka oldu maalesef.

13 Haziran 2024 12:02 (Şikayetten 3 gün sonra)

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
08 Ocak 2025 21:07
Dyson V8 Süpürge Arızası Ve Yetersiz Servis Hizmeti
Güliz sonuçtan hiç memnun değil

Güliz
04 Aralık 2023 00:02
Dyson V15 Dik Süpürge
Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Nihal
24 Kasım 2024 10:44