Dyson Arızaya Çözüm Bulunmuyor

Sevgi
07 Kasım 2023 00:34

Dyson şarjlı el süpürgem daha garantisi bitmeden arıza vermeye başladı. Önce şarj gücü azaldı sonradan tamamen kapandı servisi aradım yeni batarya gönderdiler. İki saat şarjda kalmasına rağmen sadece bir diş şarj olmuş ve sadece beş dakika çalıştı ve şimdi şarjda olmasına rağmen şarj olmuyor. Devamlı servis arıyorum orasını sök bekle burasını sök bekle devamlı geçiştirme ve garanti bitmesine 6 ay kaldı çözüm bulanamıyor

10 Kasım 2023 14:48 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Sevgi H. , Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Çözüm merkezi yetkilimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek destek olacaktır. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Neslihan
Neslihan

Dayson 10 kullanıyorum ama 3 haftadır kullanamıyorum süpürgeyi aldığımdan beri sorun yaşıyorum çalışırken duruyordu hadi neyse dedim her zaman yapmıyor diyerek geçiştirdim sonra süpürürken pislik bırakmaya başladı 1.5 ay önce servise götürdüm ana gövde ve filtresini değiştirdiler servise bu konuda teşekkür ediyorum çok çabuk hallettiler 1 hafta kadar kullandıktan sonra şarj sonunu yaşadım canlı bağlantıyla arızayı tespit ettiler ve bataryanın değişmesi gerektiğini söylediler 3 hafta sonra batarya elime ulaştı ancak gönderdikleri batarya hiç şarj olmadı tekrar aradım yine batarya sorunu tespit edildi bataryayı iade ettim yeni batarya 2 gün içerisinde elime ulaştı bugün itibariyle elime ulaşan bataryayı şarja taktım şarj oldu ama süpürge çalışmıyor mesaimi Dyson servisine mi harcamam gerekiyor ve ben bu süpürgeyi 1,5 yıl önce aldım sürekli sorun mu yaşayacağım

Ömer
10 Şubat 2025 14:30
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V8 Çalışmıyor, Işıkları Yanmıyor

Kübra