Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 20:25

Yurt dışı Japonya'dan gelen Dyson Airwrap voltaj sorunundan dolayı kullanamıyorum. Buradaki yetkili servis ücreti dahilinde yardımcı olamıyor napacağım konusunda hiçbir fikirleri yok bu cihaz dünya çapında kullanılan bir cihaz değil mi? Ne yapalım çöpe mi atalım

11 Mart 2024 15:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

14 Mart 2024 15:41

Dyson yetkili servisten aradılar kargo yaptım yolladım inceleyip fiyat verecekler

21 Mart 2024 07:22

Dyson ürünü yolladım bana yapamayacaklarını söylediler şaka gibi %25 indirim verebiliriz dediler Dyson’nın çaresizliği…ve çalışanların birbirinden haberi yok galiba

Yorumlar (10)

Meltem
Meltem

Dönüştürücü işe yaradı mı acaba?

Hakan
Hakan

Voltaj düşürücü alıp denediğinde buraya da yazar mısın? Zira 12 amperlik voltaj düşürücüler hem çok ağır ve hantal hem de maalesef Dyson'la çalışmıyorlar.

Bu çalıştırıyor

Buse
Buse

Voltaj dönüştürücü olarak hangisini aldınız çalıştırabildiniz mi? Japonya'dan ben aldım ama sıfırla uyarısı veriyor. Sizin farklı alıp çalıştırabildiğiniz varsa söylerseniz çok sevinirim

Mervesan dan aldım ben

dyson-airwrap-voltaj-sorunu-1.jpg

Resmini eve gidince atacağım

Gokce
Gokce

Ne yaptınız voltaj dönüştürücü ne aldınız

Yorumunuzu şimdi gördüm eve gidince resmini atacağım 120 dolara aldım

Miraç
Miraç

Hocam merhabalar aynı problemi bende yaşadım, çözebildiniz mi acaba? Nasıl bir yol İzlemem gerekiyor. Teşekkürler

Gökhan

Boşuna uğraşma hocam %25 indirim veriyorlar cihazında onlarda kalıyor voltaj düşürücü al ben öyle yapacağım

Dyson Airwrap Yurt Dışı

Şule
31 Temmuz 2023 11:59
Müge sonuçtan hiç memnun değil

Müge
17 Eylül 2023 21:24