Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
22 Mart 2024 17:56

Dyson Airwrap isimli ürünü Japonya'dan arkadaşımız hediye mahiyettin yollamıştı. Dyson müşteri hizmetleri ile yapmış olduğumuz görüşmede ürünü voltaj düşürücü ile kullanmamız söylendi. Denileni yapıp voltaj düşürücü aldım ama ürün ne yazık ku çalışmadı. Bunun üzerine müşteri hizmetleri ile tekrar iletişime geçerek durumdan bahsettik. Müşteri hizmetleri bize belirli bir bedel karşılığında voltaj sorunu çözüleceğini belirtilerek göndermemiz istendi. Bizde söylenene inanarak gönderdik. Ancak bizi daha sonra tekrar arayarak ürünü imha edeceklerini, talep etmemiz halinde ise ürünün o tarihteki fiyatının %25'ini içerir bir Dyson çeki verileceği söylendi. Bizde haliyle kabul etmedik bu durumu. Ayrıca bu zamana kadar yaptığımız görüşmede müşteri hizmetlerinin birbirlerinin beyanları ile örtüşmeyen cevapları işimizi daha karmaşık bir hale getirdi. Uzun lafın Dyson bizim sorunumuzu çözmedi. Teşekkürler Dyson.

26 Mart 2024 13:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Japonya'dan Alınan Dyson Airwrap Voltaj Farkı

Oğuzhan
27 Mart 2024 14:16
Mirhan sonuçtan hiç memnun değil

Mirhan
08 Ocak 2025 13:50

Kenan
21 Nisan 2024 02:34
Dyson Airwrap ( Amerika Prizi Sorunu )

Kullanılmamış Dyson Airwrap İçin Seri Numarası Eksikliği Nedeniyle Servis Mağduriyeti

Ferda
27 Ağustos 2025 18:12