Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2024 00:26

29 Ocak 2025 13:14

30.11.2024 tarihinde Dyson sitesinden Dyson Airwrap satın aldım. Açıklamada hediye diye belirttiği saç dalga açma tarağını göndermedi WhatsApp'tan eksik olduğunu söylediğim halde yalanladılar. Bu i. D modelinde öyle bir hediye yok diye bütün Instagram içerik üreticilerinin videosunda herkese gönderilmiş. Niye yazdığınız şekilde ürün teslimi yapamıyorsunuz? Altı üstü tarak koskoca Dyson tarağı eksik gönderdiniz diye belirtmemize rağmen esirgeme çabanız nedendir? Bir kez daha yazdım size ama?

Ek
23 Aralık 2024 09:47 (Şikayetten 6 gün sonra)

23 Aralık 2024 09:50

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

15 Ocak 2025 09:59

Tarafıma sizin tarafınızdan bir ulaşım sağlanmadı.

15 Ocak 2025 09:59

Şikayetin üstünden bir ay geçti umrunuzda değil gibi

Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Siparişimde Eksik Ürün Ve Yetersiz Destek

Dilek
18 Ekim 2025 14:10
Ümmühan sonuçtan hiç memnun değil

Hediye Kampanyasından Yararlanamama Ve Müşteri Ayrımcılığı

Ümmühan
22 Ekim 2025 14:38

Tulay
04 Aralık 2024 18:27

Nurten
02 Temmuz 2024 12:03
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hediye Ürün Göndermeme

Duygu