Dyson Airwrap Isınma İle Gövde Kapanma

Berrin
17 Temmuz 2024 11:03

Merhaba,
eylül 2020 de Dyson Airwrap saç şekillendirici aldım. Düzenli olarak filtre temizliği ve bakımı yapmama rağmen başlangıçta yarım saatlik süreçlerde ısınmaya başlayıp kendisini kapatıyordu. Son dönemde 5 dakika içinde kapanmaya başladı. Dyson call u aradığımda görüntülü görüşmenin ardından servise yönlendirildim. Servise ürünü bıraktıktan yaklaşık 5-6 saat sonra merkezden beni arayıp ürünümün artık kullanılmaz olduğunu emekliye ayrılması gerektiğini belirttiler. Ya ürünü onlarda bırakıp yeni ürün alımı için %25 indirim verebileceklerini ya da servise bıraktığım ürünü bana iade edebileceklerini belirttiler. Sonuç olarak başlangıçtan beri verimsiz olarak kullandığım ve oldukça yüksek ücretle satın aldığım ürün çöp/hurda haline dönüştü. Nasıl bir arızadır ki tamir edilemez? Ayrıca araştırdığımda gördüm ki aynı dertten muzdarip pek çok kullanıcı var. Konu hakkında destek rica ediyorum.

22 Temmuz 2024 11:04 (Şikayetten 5 gün sonra)

Nükte
05 Temmuz 2024 11:43
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap İle Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimim

Ebru
16 Nisan 2025 14:34
Dyson Airwrap İle Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimim

Filiz
27 Ekim 2023 19:52
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

24 Bin Liralık Dyson Airwrap’in Garanti Sonrası Yüksek Tamir Ücreti Ve Yetersiz Servis Açıklamaları

Cemile
10 Temmuz 2025 13:03