Dyson Airwrap Filtre Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama

Dyson Airwrap Filtre Sorunu Ve Müşteri Hizmetlerine Ulaşamama
Gülçin
25 Kasım 2024 20:28

03.10.2024 tarihinde B012024000828682 fatura numarası ile satın almış olduğum Dyson Airwrap i. D. Saç şekillendirme ve kurutma seti (Ceramic Patina ve Topaz) modelinde filtre sorunu yaşıyorum. Ürünü satın aldıktan yaklaşık bir hafta sonra filtre ışığı (mavi) yanıp sönmeye başladı. Kullanım kılavuzunda ve Dyson mobil uygulamasında belirtilen talimatlar doğrultusunda filtre temizliğini gerçekleştirdim. Ancak, son 4-5 gündür mavi filtre ışığı sürekli yanıp sönmeye devam etmekte ve zaman zaman hava akımında kesintiler yaşanmaktadır. Tüm temizleme işlemlerini doğru bir şekilde yapmama rağmen sorun düzelmediği için teknik destek almayı talep ediyorum. Müşteri hizmetlerine bir türlü ulaşamıyorum. Ayrıca, ürünün kusurlu olduğu tespit edilirse değişiminin sağlanmasını rica ediyorum. Ürün kalitesiyle bilinen bir markadan bu sorunu yaşamış olmak üzücü ve mağduriyetimin bir an önce giderileceğine inanıyorum.

30 Kasım 2024 09:37 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Cihazımın Garanti Kapsamında Onarılmaması Ve Mağduriyetim

Merve
25 Şubat 2025 00:15

Dyson Airwrap Başlıklarında Kısa Sürede Soyulma Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri

Neslihan
26 Eylül 2025 17:41
Dilber sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Başlık Sorunu Ve Garanti Kapsamında Destek Alamama Mağduriyeti

Dilber
15 Ağustos 2025 13:56
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Arızalanan Dyson Airwrap İçin Ücretsiz Onarım Talebi

Betül