Dyson Airstrait İçin Koruma Kılıfı Eksikliği

Esra
12 Ekim 2024 19:12

11.10.2024 tarihinde İzmir Optimum Dyson Mağazasından Airstrait aldım. Ancak kutuyu açınca büyük bir hayal kırıklığına uğradım. 20 bin tl verdiğim cihazın bir kılıfı bile yoktu. Ben o cihazı kullanırken evde muhafaza ettiğimde ya da yolculukta valizde dış etkenlerden nasıl koruyacağım? Bir kere mağazadaki ürünlerin bile boya deformesi meydana gelmişti. Bu konuda Dyson müşteri hizmetlerinin destek olmasını talep ediyorum. Çünkü aynı fiyatta olan Dyson Airwrap'ın bir koruma ve muhafaza kutusu var ama Airstrait'in yok. Ve dışarıdan almaya kalktığımda 3 bin ts masraf çıkıyor. Lütfen Dyson bu konuda bize yardımcı olsun.

15 Ekim 2024 13:29 (Şikayetten 2 gün sonra)

17 Ekim 2024 11:46

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Duygu sonuçtan çok memnun

Duygu
03 Ocak 2025 17:52
"Dyson ve ailesine çok teşekkür ederim şikayetimi bu kadar çabuk çözmelerinden dolayı çok memnun kaldım müşteri hizmetlerinde çalışan arkadaşlara da ayrıca teşekkür ediyorum iyi ki varsınız ❤️🥰🎊🥳"

13 Ocak 2025 18:48

Figen
21 Aralık 2024 19:05
Dyson Airstrait İçin Eksik Koruma Kılıfı Şikayeti
Naime sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airstrait'in Kutusuz Satışı Ve Seyahat Zorlukları

Naime