Dyson 360 Vis Nav Robot Süpürgenin Yazılım Güncellemeleri Sorun Yaratıyor

9 Ağustos 2024 19:533.571

Dyson 360 vis nav robot süpürge. Her yazılım güncellemesi sonrası sorun. Haritayı tanımıyor. Odasının onda birini süpürüp temizlik bitti diyor. Destek hattı zaten tam bir facia. Dyson pişmanlık. Manuel temizlik yapsın diyorsun, götürüp odaya bırakıyorsun, sonuç yine aynı.

10 Ağustos 2024 17:11

Dyson 360 vis nav 7 Ağustos yazılım güncellemesinden sonra bozuldu. Seçtiğim bölgeleri temizlemeden temizlik bitti diyor. Şarja geri dönemiyor. Manuel temizlik başlattım temizlemedi. Dijital asistana bağlandım hiç yardımcı olmadılar. My Dyson uygulamasından makineyi sildim yeniden haritalama başlattım yapamadı ve şarja dönemedi. Servis talebinde bulundum görüntülü görüşme yapacağız dediler görüşme başladı ama görüntü gönderemedim kamerayı açmıyor görüşme yaptıkları uygulama. Neymiş görüntülü görüşme olmadan servis açamıyorlarmış. Anlayacağınız 45000lik makine çöp. Sakın Dyson’a bulaşmayın. Dysonun hiçbir ürününü almayın hele ki robot süpürgesini almayın nisan ayında aldım daha taksiti bitmedi cihaz elimde kaldı.

15 Ağustos 2024 13:59 (Şikayetten 5 gün sonra)

19 Ağustos 2024 14:07

Şikayetimin yayınlanmasının ardından 15 Ağustos 2024 perşembe günü Dyson benimle iletişime geçti. Görüntülü görüşme yapılamadığı için aynı görüşme platformundan ürünün seri no'sunun fotoğrafını istediler gönderdim ardından servis kaydını açtılar. 16 Ağustos cuma ürünü kargo ile gönderdim 19 Ağustos pazartesi günü ürün servise ulaştı. Bundan sonraki gelişmeleri yine buradan yazacağım. Eğer Şikayetvar'da şikayetimi paylaşmasaydım demek ki Dyson servis kaydı açmayacaktı. Ayrıca görüntülü görüşme olmadanda servis açılabiliyormuş demek ki ama Şikayetvar'a yazmasaydım bu iş çözülmeyceketi. Henüz çözülmüş de değil ama aşama kaydettik. Gelişmeleri paylaşacağım

8 Eylül 2024 17:54

Cihaz 2. Kez servise gitti. Servise ulaştıktan sonra cihaz iadesi aldılar ve parayı ödediler. Ancak ne oldu da iade aldılar? Cihazın nesi vardı? Servise girdi mi? Girdiyse sorun neydi? Hiçbir bilgilendirme yapmadan iade işlemi gerçekleşti. Aradım sorunun ne olduğunu bilgilendirin dedim. Sizi arayacaklar dediler ama ne arayan var ne soran. Parayı aldık ama buna da şükür

Ayhan
Benzer Şikayeti Var
28 Ağustos 2024 13:03

Bende de aynı sorun vardı üst üste yolladım 3 kere aynı sorundan diye ürün iadesi aldım bir gün arayla yolladığım cihazı 3 cu seferde anakartta arıza var diye açıklama yapmışlardı para iadesi aldım 3 kere yolla ya değişim iste ya da para iadesi başka turlu yolu yok bende iade aldım herkeste olemi diye bakıyorum inceliyorum yazılımdan oldu öyle

Ayhan
Benzer Şikayeti Var
26 Ağustos 2024 22:49

Son durum nedir acaba sorununuz çözüldü mü

Dyson 360 Vis Nav Pişmanlık

15 Mayıs 2024 10:344.209

Dyson 360 vis nav 21.04 de robot süpürgeyi Dyson mağazasından aldık. Aldığımızdan beri düzgün çalışmıyor. Şarj ünitesini...

1 Destek

4 Temmuz 2024 11:384.677

Dyson 360 Vis Nav robot süpürge sorunu! Robot süpürge asla ve asla bölge bulamıyor. İki kere yazılımsal hata geldi. Robo...

2 Destek

Dyson Ürünümü Tamir Etsin İstiyorum

Dyson ÜrünümüTamir Etsin İstiyorum

Nafiye
Dyson Spot+Scrub Ai Robot Süpürge Hüsranı!

Dyson Spot+ScrubAi Robot Süpürge Hüsranı!

Seher
Dyson Robot Görevlendirdiğim Bölgeyi Temizleyemiyor Pişmanlık!

Dyson RobotGörevlendirdiğim Bölgeyi Temizleyemiyor Pişmanlık!

Yasemin
Dyson Robot Süpürge Pişmanlığı