İbrahim sonucu yetersiz buldu

Dyson 2 Yılda Bozuldu

İbrahim
12 Aralık 2023 14:24

Dyson almak pişmanlıktır! 2021 de aldığım Dyson v8 süpürgem 2 yılı geçer geçmez bozuldu. Önce sert zemin başlığı sonra da halı ve koltuk süpürme başlıkları şaka gibi ama birer hafta arayla bozuldu. Müşteri hizmetleri ile görüşmek çözüm getirmiyor çünkü garanti süresi dolmuş deyip beni direk yedek parça almaya yönlendiriyorlar. Tamirat değil yedek parça yani firmaya kazanç sağlayacak ve vakit kaybettirmeyecek bir çözüm önerisi! Ve ilginç olan garanti süresi dolar dolmaz, büyük ihtimal bu kronik sorunlar başladı. Sözüm ona dünya markası Dyson ürettiği ürünün arkasında bu kadar durabiliyor. Ben iki yılda bir süpürge yenileyeceksem neden Dyson aldım o zaman. Komik olan annemin BİM den aldığı adını bile duymadığınız Heifer süpürge bile daha dayanıklı çıktı. @Dyson

11 Ocak 2024 13:30

Aldığım Dyson v8 cihaz 2 yılda bozuldu. 15 gündür serviste cihaz hala gelmedi. Gönderilen ödeme linki açılmadı, tekrar göndersinler diye 4 gün boyunca günde 2 3 kere aradım ancak ödeme linki attılar. Cihazdan hala ses yok. Kötü bir servis sistemi var.

14 Aralık 2023 16:44 (Şikayetten 2 gün sonra)

Ömer
Ömer

Aynen benimde öyle oldu tetikte sıkıntı var üç dört bazen 5-6 kere basıyorum ancak çalışıyor saçmalık

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
14 Kasım 2023 10:16
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
28 Kasım 2024 19:18
Nur sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2024 20:47
Dyson Kalitesiz Malzeme Kullanımı