Seçil sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 16:49

Dyson v15 cihazımı alalı 1,5 yıl oldu aktif kullanalı 1 yılı yeni tamamlandık. Cihaza ilk aylarda mor silikon halkaları deforme oldu soyuldu ve orada boşluklar ortaya çıktı. Bunun şikayet oluşturmak istemedim fakat şimdi ise kırmızı sızdırmaz halkası çıktı ve asla geri takılmıyor. Ürün 1 yılda elimde kaldı resmen. Şikayetlere baktığımda bu modelde hep benzer sorunlar yaşanmış olup genel bir sorun olduğunu görüyorum. Ürünümün hazne kısmının değişimini talep ediyorum. Dyson kalitesine ve müşteri memnuniyetine güveniyorum. Aksi durumda tüm yasal haklarımı kullanıp Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

28 Eylül 2024 16:13

Dayson v15 süpürgemin haznesindeki kırmızı sızdırmaz kısmı kendiliğinden çıktı. Servise yolladım tamir edip yollamışlar. Fakat nasıl bir tamir ise süpürgemin haznesi normalde çok seri ve yumuşak şekilde açıp boşaltırken şimdi ne takabiliyorum ne de seri şekilde çıkarabiliyorum. Güç kullanarak zorla takıp çıkarıyorum. Kapağı otomatik açılmıyor. Ayrıca tamir ederken haznemin içini deformasyona uğratmışlar her yeri çizik ve ezik dolu. Batarya kısmına da zarar vermişler yapıştırıcı sürmüşler. Sıfır ayarındaki ürünüm servis hizmeti yüzünden şimdi 10 yıllık makine görüntüsünde. Müşterini mağdur etmeyen marka olsun diye binlerce lira verdiğimiz ürününün markasıyla geldiğimiz son nokta. Dayson pişmanlık mış arkadaşlar.

dayson-v15-sizdirmaz-hazne-sorunu-5.jpg
23 Eylül 2024 12:21 (Şikayetten 2 gün sonra)

28 Eylül 2024 16:23

Servisiniz ürünümü deforme edip, tahrip edip yollamış. Ve en önemlisi çok rahat şekilde açıp kapata bildiğim haznemi güç kullanarak bile açıp kapatmakta zorlanıyorum. Sıfır ayarındaki malına haznem 10 yıllık hazne görüntüsüne gelmiş. Yeni hazne yollanmadığı takdirde davalık olacağız. Eşim avukat ben uğraşırım.

13 Nisan 2025 23:23
Dyson V15 Cihazımın Kronik Sorunları Ve Garanti Süreci
Yıldırım sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15'te Kronik Hazne Arızası Ve Garanti Mağduriyeti

24 Temmuz 2024 19:13
Mehmet sonuçtan memnun değil

22 Eylül 2023 09:28
Gizem sonucu yetersiz buldu

Garanti Kapsamındaki Dyson Süpürge İçin Tekrarlayan Parça Sorunu Ve Yetersiz Çözüm

Gizem
16 Ağustos 2025 21:42