Çeyize Alınan Dyson V11 Kutusunda Kullanılmadan Bataryası Bozuldu

Çeyize Alınan Dyson V11 Kutusunda Kullanılmadan Bataryası Bozuldu
Oznur
15 Mayıs 2024 13:41

Dyson V11, kullanılmadığı halde batarya bozulması nedeniyle saklama koşulu hatası sebebiyle müşteri hatası olarak değerlendirildi. Ancak ilk aldığım zaman garanti kaydı için aradığımda, ürünü çeyizime aldığımı ve 1 yıl kullanmayacağımı belirttiğimde, müşteri temsilcisi saklama koşulları ile ilgili bir bilgi vermedi. Ürünü ara sıra çalıştırmak gerektiğini ise ancak şimdi öğrendim. İki temsilciyle yaptığım görüşmelerde de oldukça ters bir üslupla karşılaştım; 'MyDyson' uygulamasından bakmam gerektiği söylendi. Uygulamada ise sadece sıcaklık koşullarıyla ilgili bilgiye rastladım ve 'açıp kullanın' ibaresini göremedim. Ürünü sadece ilk aldığımda denemek için bir kez kullandım ve bataryasını dikkatlice sarıp paketledim. Dyson, kullanılmadığı halde bozuldu ve sorumluluk bana yüklendi. Müşteri temsilcilerinin tavrı, benim için oldukça olumsuz bir deneyim oldu. Gerekli şikayetleri de yapacağım.

20 Mayıs 2024 11:12 (Şikayetten 4 gün sonra)

Gülistan sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Kullanmadığım Ürün Kullanıcı Hatası

Feyza
18 Aralık 2024 17:51

Eslin
02 Şubat 2025 13:17
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
25 Şubat 2025 18:23