Dtl Elektronik Teknik Servis

18 Temmuz 2024 14:50963
Seren'in Teşekkür Mesajı
Ağustos ilk haftası çözeceklerini söylediler. Ve sözlerinde durdular. Bir de sorunun Dtl den değil de Korg yani ana firmadan kaynaklandığını ve gecikmenin bundan kaynaklandığını belirttiler. Ürünün artık satışı ve parçası zor bulunuyormuş. Ben özellikle tamir eden beyefendiye teşekkür ederim. Belki de hep onunla iletişimde olsaydık şikayete gerek kalmayacaktı. Yine de teşekkür ederim.

Dtl Teknik Servis

Ocak 2024 tarihinde Dtl Korg teknik servisine bazı sesleri bozulduğu için Microkorg XL klavyemi götürdüm. Ürün açılıyor ve çalışıyordu. Sadece seste parazit tarzı bir şey vardı. Beni arayıp sürecin uzayacağını ve parça sipariş edeceklerini bildirdiler. Buraya kadar hiçbir sıkıntı yok bence.
Nisan 2024 içerisinde ürünü tamir edilmiş halde teslim aldım ve 3400 TL ödeme yaptım. Süreç 4 ay sürmesine rağmen çok problem olmadı diyebilirim.
Ancak ürünü teslim aldıktan tahmini iki hafta sonra ürün açılışta donmaya ve açılmamaya başladı. Yani ürün tamirden sonra hiç çalışmamaya başladı. Aslında yeni tamir edilen bir müzik aleti için Dtl'nin "Sizinle bir durum yok, biz hemen halledip göndereceğiz" demesi gerekirken, yoğunluk olduğunu ve yeni kayıt açılacağı için sıraya alacaklarını belirttiler. Ve hatta eğer sorun varsa tekrar parça sipariş edilebileceğini belirttiler. Bu şu anlama geliyor: Tekrar parça sipariş edilirse tekrar ödeme talep edecekler. Çok kötü. Şu anda Temmuz ortasındayız ve klavyem hala Dtl'de. Süreç devam ediyor ancak 6 ay gibi bir süre geçti ve maalesef eskiden en azından parazitli haliyle çalışır durumda olan klavyem ne zaman ve nasıl gelecek bilmiyorum. 6 ay süren çözümsüz süreç devam ediyor.

Seren
1 Ağustos 2024 16:40

Yamaha Yetkili Servisinde Tamir Süresi Sorunu

4 Mart 2025 12:37668

Yamaha Evde şahsi kullandığım A1000 alet açılsa da ses gelmiyordu. Ekranda sadece ışık görünüyordu. Do tuşuyla açış yapı...

Dtl Elektronik Teknik Servis İlgisizliği

26 Mayıs 2024 15:121.087

"Oldukça ilgili ve güler yüzlüydüler. Arızalı ürünümü götürdükten 2-3 gün sonra ürünün sıfır kapalı kutulu halini gelip teslim alabileceğimi söylediler. Bu kadar kısa sürede çözülmesini beklemiyordum. Tekrardan teşekkürler ilgi ve alakanız için. Saygılar, sevgiler."

Focal Solo 6be Monitörümün Tamir Süreci Kabusa Döndü

2 Ekim 2024 11:34797

2024 nisan ayının hemen başında çok ısınan Focal Solo 6be referans monitörümü Dtl'ye getirdim. İlk arıza tespiti için bi...