Dreame Robot Süpürge Dili Turkce Yapamadım

Dreame Robot Süpürge Dili Turkce Yapamadım
Nuray
29 Mart 2024 22:22

Merhaba, Dreame Vacuum Mop F9 robot süpürge aldım. Cihazımdaki uygulama Türkçe; fakat robotum İngilizce konuşuyor. Bir türlü robotu Türkçe yapamadım.

profile profile

Guler
Guler

Cihazım dün geldi. Sessiz modda sesi çok yüksek bir de Türkçe konuşma yok. Türkçe dil konuşma nasıl yapılır mi Home uygulamasından deneyen var mı?

Erdal

Kontrol etmek için seslendirmeyi kontrol et tıklayın veya mihome uygulamasında "Elektrikli süpürge bul"a tıklayın, "Buradayım " yanıtını vermelidir. Cihaz ayarlarındaki ses paketini İngilizce veya başka dil seçili olmayacaktır kesinlikle değiştirmeyin. Tüm adımları baştan yaparsınız. Önemli! Mi Home uygulamasının yüklü olması ve elektrikli süpürgenin bu uygulamada yetkilendirilmiş olması gerekir. Önemli! Bu seslendirme, seslendirme listesinde görünmeyecek; hemen elektrik süpürgesine indirilecektir. Cihaz istasyonda olmalı ve %100 şarjlı olmalıdır. Elektrikli süpürgenin açık olduğundan ve wıfı bağlantısının sağlam olduğundan emin olun.

Erdal

Dream mop f9 Türkçe ses yükleme Kurulum: 0. Talimatların tamamını tercihen birkaç kez sonuna kadar okuyun, özellikle kalın harflerle yazılan metne dikkat ediniz. 1.https://vacuum.mindsolo.net/voicepacks sitesine gidin 2. Google hesabınız üzerinden giriş yapın, telefonunuzda kullandığınız uygulamayı mihome seçin 3. Mı hesabınızda oturum açın 4. Robot Cihazınızı seçin 5. Seslendirme paketlerine tıklayın 6. Aşağıdaki "resmi” düğmesine tıklayın 7. Türkçe dilini seçin 8. 1. Seçenekteki Türkçe konuşmayı seçin düzenlemek tıklayın 9. Bir dakika bekleyin

Ayşe
Ayşe

Merhaba aynı sorun bende de var o sayfa üzerinden giriş yaptım fakat cihazım görünmüyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

dreame-robot-supurge-dili-turkce-yapamadim-1.jpg

Melike sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Robot Süpürgem Süpürmüyor

Melike