Esmanur sonuçtan hiç memnun değil

Doping Hafıza Eğitim Bilimleri Videoları

11 Ekim 2023 21:40

KPSS adayları için konuşacağım eğitim bilimleri bölümü çok kötü hazırlanmış ezber videolar olduğunu düşünüyorum. Bir adam elinde yazılı bir metin almış ve nefessiz okuyor gibi temelim olmasa ya da daha önce tuttuğum notlar olmasa asla anlamam. Çok üzülüyorum eğitimi aldığım için umarım bu durumu düzeltirsiniz.

29 Ocak 2024 15:49

Çok kötü ama bir o kadar reklamı iyi olduğu için kandım. Ben öğretmenim ve KPSS öğrencisi olarak aldım gerçekten param çöp oldu. ÖSYM formatına dahi hiçbir fikri olmayan insanlar oturup aptala anlatır gibi garip garip video çekmişler. Bu oluşumu kim bu kadar övdü de bu hale geldi ben anlamıyorum. Eğitim bilimleri videolarının kabusunu zaten aman anlatmayım. Alacak varsa yorumumu lütfen ciddiye alsın.

04 Kasım 2023 23:24

Daha önce de yazmıştım eğitim bilimleri videolarının içeriğiyle alakalı, çözüm üretileceğini söylediler. Tabi uzun süreç olacağından bekliyorum (gerçek bir çözüm olur mu muamma) ve videoları izlemeye devam ediyorum. Maalesef ki gelişim psikolojisi videolarının sesi o kadar kötü ki hem hocanın sesi ince arkada bir uğultu var sesi açınca hocanın sesi patlıyor falan. Buraya bunu yazmam muhakkak ki bir şey değiştirmeyecek ama dopinge güvenerek yani bunlar bu kadar iyi iş yapıyor eğitimde iyidir diye almıştım ama bence marka imajı açısından korkunç. İyileştirene kadar deneme süreci yapılmalıydı. Bunu da buraya bu sıkıntı içimde kalacağına sizde kalsın diye yazıyorum :)

17 Ekim 2023 15:12

Sorunu almayıp ilgileneceklerini ilettiler. Destek ekibine teşekkürler

Ayça
Ayça

Kesinlikle benim temelimde yok başka yerden videolar izleyip kitap almak zorunda kaldım. Ayrıca Vatandaşlık dersi de çok kötü anlatılmış. Pişmanım

Esmanur

Destek ekibi bana ulaştı ve düzeltmeler yapılacağını söylediler umarım kısa süre içinde halledip sorun çözülür.

Servet sonuçtan hiç memnun değil

Şeffaf Olmayan İptal Koşulları Nedeniyle 24 Bin TL’lik Paket İadesi Talebi

11 Mayıs 16:20
İnal sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2025 18:19
doping-hafiza-guncellemelerle-haklarim-ve-emegim-silindi-destek-yok-3.jpg