Dolap Uygulaması Alıcının Hakkını Korumaması

Elçin
14 Kasım 2023 12:12

Dolap uygulamasının "alıcı bilgilerini ve haklarını korumaması. Her iki hesabımdan da aldığım ürünlerin satıcı tarafından kargolanmaması ve satıcının göndermeyeceğini söylediği ürünün siparişini iptal etmemesini" dolaba bildirdiğim halde hiçbir yaptırımın uygulanmaması. Dolap uygulamasının alıcı haklarını korumayıp, şikayetlere duyarsız, tepkisiz kalması. Satıcının, alıcı bilgilerini detaylı bir şekilde görmesi fakat alıcının satıcı bilgilerini görememesi. Sözlü saldırıda bulunan satıcıya hiçbir yaptırım uygulamaması.

Yeni açtığım hesabımdan aldığım ürün, daha önceki dolap hesabımdan aldığım hatalı olduğu gerekçesiyle ispatlayıp geri yolladığım kişi/firma ya aitmiş. Bana "daha önceki ürünü haksız olarak iade ettiğimi ve haklarını yediğimi benim bir şeyden anlamadığımı" vs. Yazıp engellediler. Son siparişimi de yollamayacaklarını söylediler. Siparişi de iptal etmediler ve param hala geri ödenmedi. Dolaba yazıyorum "iptal edin diyor" Ben neden iptal edeyim? Güvenilir olmayan, ürününün arkasında duramayan kişi veya firmalara hiçbir yaptırımı yok. Ben mağdur edildim.

14 Kasım 2023 12:40

Dolap uygulamasında yeni açtığım hesabımdan aldığım ürün daha önceki hesaptan aldığım hatalı olduğu gerekçesiyle ispatlayıp geri yolladığım cimcimpat kullanıcı adı ile kişi/firma ya aitmiş. Bana "daha önceki ürünü haksız olarak iade ettiğimi ve haklarını yediğimi benim bir şeyden anlamadığımı" vs. Yazıp engellediler. Özür dileyip hatalı ürün gönderdiklerini kabul etmeyip, bir de kendi kendileri hak dağıtıyorlar (! ) Alıcıyı manipüle edip, kendilerini ajite ediyorlar. Son siparişimi de yollamayacaklarını yazıp engellemişler. Siparişi de iptal etmediler ve param hala geri ödenmedi. Dolaba yazıyorum "iptal edin diyor" Ben neden iptal edeyim? Böyle çocuk zihniyeti ile saçma hareketlerde ve hakaretlerde bulunan, profesyonelliği geçtim, yetişkin aklı güvenilirliği olmayan, ürününün arkasında duramayan kişi veya firmalara hiçbir yaptırımı yok. Ben mağdur edildim.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
11 Aralık 2023 18:14

Özge
06 Mayıs 2024 11:48
Dolap Müşteri Hizmetleri Neredesin?
Dolap Müşteri Hizmetleri Neredesin?
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Uygulaması Hesap Dondurma Sorunu

İbrahim
12 Aralık 2023 16:46
Dolap Uygulaması Hesap Dondurma Sorunu
Yasin sonucu yetersiz buldu

Yasin
01 Ekim 2024 15:24
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
22 Mart 2024 10:26