14 Aralık 2024 17:521.267

Merhabalar, Doğtaş Manavkuyu İzmir'den 26/10/2024 tarihinde koltuk takımı, masa, 6 sandalye, 2 baza ve 2 yatak aldık. Ayrıca sürgülü dolap siparişi verdik. En geç 30/11/2024 tarihinde teslim edileceği söylendi, fakat satıştaki kişi bize 2 hafta dediği için inandık. Gecikmelerden dolayı henüz eve yerleşemedik ve 2-3 ay fazladan kira ödüyorum. Koltuk kırlentleri için mavi demiştim, gri geldi. Sonra üretimden böyle geldiği söylendi. Sürgülü dolap için servisteki arkadaş parça siparişi verdi ve fotoğraftaki bazada parça yerine tam oturmadı. Bazı ürünlerin bu şekilde üretildiği söylendi ve henüz yatak üretimdeymiş, henüz gelmedi. Sanırım pırlantadan yapıyorlar. Bu sorunlarımı defalarca ilettim, görselleri ve bana denilen telefonlara gönderdim fakat ürünlerin akıbetleri belli değil. Doğtaş, vermiş oldukları sözü tutmuyor. Satıştan tutun her yönüyle tam bir felaket. Acil giderilmesi konusunda destek istiyorum.

4 Mart 2025 16:29

Merhabalar İzmir Manavkuyu Doğtaş'tan ekim ayında evin bütün ihtiyaçlarını aldım sıkıntıların hala devam etmekte çözüm yerine sürekli bahane üretiyorlar ben aramasam dönüş yok 3-4 ay önce sürgülü dolap için sipariş verdiklerinden habersiz bana resim gönderebilirmisinşz diye mesaj atıyorlar ekte yer almaktadır bunun adınada teyit diyorlar kendilerinden habersizler benim cevabımda ekte yer almaktadır gönül almak gibi dertleride yok parayı peşin olarak vermemizinde işe yaramayacağını vurguladılar lütfen yardımcı olun ben eşyalarımı yerleştiremediğim için boşuna kira parası veriyorum kaç aydır

1 Destek
14 Aralık 2024 18:00 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Talebinizle ilgili olarak çözüm ekiplerimiz sizinle max. 48 saat içerisinde iletişime geçecektir. Saygılarımızla.

16 Aralık 2024 15:59

Değerli Müşterimiz ; Telefon görüşmemizde konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi DOĞTAŞ

18 Aralık 2024 11:38

Öncelikle yaşanan olumsuz deneyim adına çok üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Şikayetiniz ile ilgili incelemeler tamamlanmış ve tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Anlayışınız için teşekkür eder,sağlıklı günler dileriz. Çözüm Ekibi

Ayşe
21 Aralık 2024 19:48

Merhabalar ürünlerim hala gelmedi ve dönüş olmadı çözüm de olmadı kendi bildiklerini okuyorlar kesinlikle Doğtaş'ın kapısından geçmeyin

Ayşe
23 Aralık 2024 21:35

Merhabalar Doğtaş hala bana dönecek çözüm bulacak duy da inanma berbat ötesi sürekli sıkıntı yaratıyorlar mahkemelik olacağız galiba yatağımız 3 ay olacak neredeyse hala gelmedi

11 Mart 2025 10:54

Merhaba, Konuyla ile ilgili tarafınıza çözüm ekipleri aracılığı ile bilgilendirme sağlanmıştır. Sağlıklı günler dileriz. Çözüm Ekibi

9 Nisan 2025 13:52

9 Nisan 2025 13:52

Değerli Müşterimiz; Sizi aradık, ulaşamadık. Size tekrar ulaşmaya çalışacağız. Dilerseniz müşteri hizmetleri numaramız ile bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla.

7 Mayıs 2025 14:31

Şikayetiniz ile ilgili incelemeler tamamlanmış ve tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Sağlıklı günler dileriz. Çözüm Ekibi

7 Mayıs 2025 14:31

31 Temmuz 2025 09:02541

Doğtaş Manavkuyu İzmir mağazasından 2025 yılı Nisan ayında, bir yakınımın tanıdığı olduğu için yardımcı olurlar düşünces...

1 Destek

Doğtaş Mobilya'dan Teslimat Sorunu: 27 Gün Gecikme

27 Şubat 2025 13:47673

"Verdiğiniz destek için teşekkür ederim."

Doğtaş Mobilya'dan Teslimat Sorunu: 27 Gün Gecikme

Doğtaş Mobilya'dan Teslimat Kabusu

3 Ekim 2024 18:033.937

25.08.2024 tarihinde İzmir Doğtaş Mobilya Manavkuyu şubesinden yatak odası takımı aldım. Mağazaya hangi modeli istediğim...

17 Destek

Doğtaş Mobilya Teslimat Ve Ürün Kalitesi Sorunları!

11 Temmuz 2024 17:24903

Doğtaş ürünleri süresinde teslim etmiyor. 27 Mayıs 2024'te aldığım 1102092207 sipariş numaralı yemek odası takımının san...

Tümünü Gör
Doğtaş Mobilya Markasından Şikayetçiyim

Doğtaş MobilyaMarkasından Şikayetçiyim

Hayri
Doğtaş Mobilya 2 Aylık Koltuğumun Ortadan Sökülmesi

Doğtaş Mobilya 2Aylık Koltuğumun Ortadan Sökülmesi

Gözde
Doğtaş Hatalı Gönderdiği Ürünün Arkasında Durmuyor!

Doğtaş HatalıGönderdiği Ürünün Arkasında Durmuyor!

Eylül
Doğtaş Firması İle Yaşadığım Berbat Süreç

Doğtaş Firmasıİle Yaşadığım Berbat Süreç

Gözde
Doğtaş Mobilya Değişimin Yapılmasını İstiyorum

Doğtaş MobilyaDeğişimin Yapılmasını İstiyorum

Kadriye
Doğtaş Legna Koltuk Takımı Hüsranı!

Doğtaş LegnaKoltuk Takımı Hüsranı!

Yunus

Öne ÇıkanKonular