Yağız
14 Ağustos 2024 13:58

Yorumum Dod Esenyurt 2. El içindir. Buradan 22.07.24 tarihinde Audi Q3 2021 model araç satın aldım. Aracı satın alırken ekspertiz ve yol testi yaptıramıyorsunuz. Sadece tarafıma verilen 101 Nokta Ekspertiz formunda aracın sol alt tampon köşesinin ucu kırık olduğu belirtildi ve bunu bilerek aracı satın aldım. Aracı satın alırken mevcut olan sol arka kapı ve ön tampon ucu onarımı için Ankara’ya getirip doğruca Satıcı Firma’nın Yetkili Servisi Aydoğanlar’a teslim ettik. Aydoğanlar tarafından yapılan kontrollerde, aracın ön tampon içinin parçalanmış olduğu, tampon iç demirinin eğildiği ve ayrıca aracın önde bulunan radar sensörünün de arızalı olduğu tespit edilerek tarafımıza bildirilmiştir. Ön tampon içi onarımının yaklaşık 20.000 TL olduğu, radar sensörü değişiminin ise yaklaşık 59.319 TL tutacağı proformalar vasıtasıyla tarafımıza iletilmiştir. Durumu aracı bize satan satış temsilcimiz Selen Hanım'a ilettiğimizde kendisinin bu konuda bir bilgisi olmadığını belirterek topu Doğuş Oto'ya atmıştır. Doğuş Oto Esenyurt ise bu gizli ayıplar karşısında herhangi bir aksiyon alınmayacağını, ayıpların onarımı veya bedel indirimi talebimize hiçbir şekilde olumlu yanıt vermeyeceklerini bildirmişlerdir.

Alpaslan
Alpaslan

Dod dan araç almayı düşünüyordum fakat sizin ve diğer yorumları okuyunca güvenilir bir yer olmadığını anladım haliyle yine küçük esnaf daha makul fiyatta ve daha samimi galericiler bana daha yakın geldi

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
29 Nisan 2025 09:13