Dji Djı Osmo Action 4 Aksiyon Kamerası

Salih
09 Şubat 2024 18:31

25 gün önce Karacasulu dan Dji Osmo action 4 kamera aldım aşırı ısınma sorunu var ve10 derecede bile cihaz kendini
kapatıyor. Servise gönderdim ve normal olduğu söylendi. Servis içine hava
gitmesi lazım diye saçma sapan bir sebep sunuyor. Sabit kullanılmıyormuş
yani hareket etmesi lazımmış bu kadar saçma bir şey duymadım. Teknisyenle görüştüm sorduğum hiçbir soruya cevap veremiyor. Başkasına sorup öğrenip beni arayacakmış. Onu da yapmadı zaten. Diğer
markalar 4 saatlik aralıksız çekim yaparken bu alev topuna dönüp kendini kapatıyor
bunu bilerek alın. Değişim iade almıyorlar param çöp oldu resmen. Bu olayı Tüketici Hakem Heyeti'ne götüreceğim. Dji
Karacasulu ayıplı sattığı ürünün arkasında durmuyor.

Yorumlar (5)

Ugur

Bende aldım yeni medya marketten yani trend yoldan ilk defa hevesimden aldım kullanayım diye ilk kullanıcıyım ben her şeyi kurdum ettim güncelledim kamera açıkken aşırı ısınma problemi oluyor ne yapmam gerek iade etsem olur mu daha denemedim haviza kartı alıp da video vs çekmedim

Yasin

Kardeşim merhaba bende bundan almayı düşünüyordum. 4 saat kesintisiz çekim yapabilen hangi model acaba söylersen onu alayım. GO Pro 12 aldım 1.5 saat olmadan sıcaklık uyarısı verdi avcılık avda avları çekiyorum

Emre

Usta bende 0sma 4 alma arifesindeyim sanırım sende kara avıyla ilgileniyorsun şarj sorununu nasıl hallettin powerbank la mi çözdün en kotu bize 4 5 saat kesintisiz çekim yapmalı

Yasin

Ben GO Pro 12 yi satıp Osmo4 aldım çok şükür rahatım en ufak sorun yok. Djı Osmo 4 den şaşmam artık

Celal

Selam kardeşim bende Osmo 2 action var sabit arabada ısıdan kaydı kesiyor sorun çözüldü mü senin?

Tunc sonuçtan hiç memnun değil

Tunc
01 Şubat 2024 19:40

Batuhan
17 Haziran 2023 09:09
Dji.com Sorun Çözmezler
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Mahmut
19 Temmuz 22:03