Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Dji Garanti Kapsamına Girmedi, Gimbal Sıkıştı Hatası!

11 Temmuz 2024 23:37

Küçük bir kaza geçiren drone'umu 23.06.2024 Pazar günü Vatan Bilgisayar ile Dji servisine gönderdim. 26.06.2024 tarihinde servis kaydı açıldı ve servisten 2 hafta sonra 10.07.2024 ancak fiyat teklifi cevabı gelebildi. Zaten 51.000₺ gibi yüksek bir fiyata aldığım Dji mini 4 Pro için İki hafta boyunca beklediğim haber gelen mesaj sonrası tamamen hayal kırıklığı. 9.499₺ gimbal kamera değişim ücreti talep ediyorlar. Bir drone parası, bu kadar süre hem vakit kaybım oldu, hem de işimden geri kaldım. Garantisi bozulmasın diye Dji karfo karacasulu servisine göndermiştim ama ne garanti kapsamına girdi ne de makul bir fiyat çıktı, tamamen hayal kırıklığı yaşadığım.

Emirhan
Emirhan

Ama drone ile kaza geçirdim diyorsunuz? Detay vermiyorsunuz. Kabahat kullanıcıdaysa yetkili servis sizin cihazınızı garanti kapsamında onarım sunuyor ve ücretini istiyor. Normalde onu da yapmayabilir. Yaptırmaz da gider başka yere yaptırırsanız garantiniz asla devam etmez. Lakin karfo karacasuluya yaptırırsanız onarımı, garantiniz devam eder. Cihaz logunda inceleme yapıldı mı? Yapılmadı mı? Şikayet açıklamanız yetersiz.

Güncelleme Sonrası Drone Arızası Ve Haksız Kullanıcı Hatası İddiası

01 Temmuz 2025 16:07
Harun sonuçtan hiç memnun değil

Dji Mini 4 Pro İle Sürekli Sorunlar

Harun