Abdülhamit sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2024 20:35

Kastamonu merkez Divan Ev'den koltuk takımı aldık. Tayinim çıktı, sıfır kutulu getirdik. Ürünün ayağını yanlış koymuşlar, ağrıya geldi. Ürünün kurulumu yapılırken yanlış gönderildiğini kabul ettiler. Ürünün ayağını geri gönderdik, 1 ayı geçkin berjerin ayağının gelmesini bekledik, kargoya verdiler. Karşı ödemeli gönderdiler. Ben de arayıp sorunun kimden kaynaklı olduğunu ve bu ödemenin benim tarafımdan sağlanmayacağını söyledim. Kendileri son derece agresif bir şekilde 'o zaman kargoyu iptal ediyorum, bir şekilde gönderirim' dediler. Ben de 'zaten mağduruz, daha beklemek istemiyorum' dedim. 'Ne mağduriyeti, ortada bir mağduriyet yok' dediler. Sonra genel şubeyi aradık, hemen geri dönüp 'biz ödeyip göndereceğiz' dediler. Kargom geldi, 115 TL ödemeli. Ben de 'bunu ben mi ödeyeceğim?' dedim. 'Yok, biz ödedik, kargocu sizden istemiş, yanlışlık olmuş' dediler. Ben de 'siz ödediyseniz dekont atın' dedim. 'IBAN atın, biz gönderelim' dediler. Hâlâ parayı atmadılar ve diğer berjerin ayağının da vidaları eksikti. Koltuk takımının yastığı da farklı geldi. Kesinlikle aldıkları paraya yakışan davranışta bulunmadılar. 115 TL'sinde değilim ama o atılan görüldüler, yardımcı olmadılar. Kesinlikle önermediğim bir firma. Ne üslupları, ne ilgilenmeleri, ne ayak geldi, ne gitti, hiçbir şey umurlarında değil. Sat geç, müşteri memnuniyeti umurlarında bile değil.

29 Ağustos 2024 20:24
kastamonu-divan-ev-memnuniyetsizligi-paraniza-yazik-1.jpg

Yanlış yastık gönderdiler biz size birini göndereceğiz yanlışlık olmuş dediler hala gönderecekler :)

29 Ağustos 2024 20:25

Kendi verdiği sözü tutmayan bir firma ve müdürü

05 Eylül 2024 08:19 (Şikayetten 6 gün sonra)
18 Eylül 2024 08:48

Hala bir çözüm yok sadece 1 kere müşteri temsilcisi aradı kaç hafta geçti üstünden

Sofistik
26 Temmuz 2023 00:35
Fatmanur sonuçtan çok memnun

Fatmanur
22 Ağustos 2024 16:51

13 Haziran 2024 01:01
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
30 Ağustos 2023 14:11