Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Divanev Problemli Ürün

Divanev Problemli Ürün
17 Temmuz 2024 13:44

26.04.2024 tarihinde yaklaşık 33 bin liraya Arina l koltuk aldık. 23.05.2024 tarihinde neredeyse yaklaşık 1 ay sonra koltuğu ancak teslim aldık. Çalışan bir insan olduğum için ancak 13.06.2024 tarihinde fark ettim ki koltuğun kilit mekanizmasında bir arıza var. Oturduğunuzda kendi kendine atıyor ve açılıyor. Hemen bununla ilgili servis talebi oluşturdum. 20.06.2024'te 1 hafta sonra! Ancak bir servis gelip bakabildi. 2 kişi geldiler ve mekanizmanın arızalı olup komple değişmesi gerektiğini söyleyerek çıkıp gittiler. Arkalarından şaşkınlıkla bakakaldım sadece. Kim değiştirecek? Ne zaman değiştirecek? Hiçbir bilgi yok. 02.07 tarihinde tekrar servisi aradık, ne arayan var ne soran. Servisten ekipleriniz geldi, hiçbir bilgi vermeden gitti. Ne bir mail ne bir SMS, iletişim hiçbir şey yok! 21 iş günü parça tedarik süreci vardır. Bu süreç dolmasına rağmen parçanız tedarik edilmezse öyle arayın dediler. Çözüm odaklılığa bakar mısınız! Bu esnada h** Bey'in ilgi, alaka ve güler yüzü sağ olsun, biz eksik olan diğer ürünlerimizi 18 bin ödeyerek 02.07.2024 tarihinde aldık. Henüz onlar da teslim edilmedi. Bugün artık 17.07.2024 tarihinde tekrar servisi aradım ve 21 günün de dolduğunu, 1 ay geçtiğini söyledim. Tamam, talebinizi oluşturalım dediler. 3 iş günü içinde dönüş yapacaklarmış. Sattığınız ürünün bu denli arkasında durmanız takdire şayan gerçekten! Küçücük bir parçayı bile tedarik edemeyen, bu konuda doğru düzgün bir iletişim süreci bile yürütmeyi beceremeyen kurumsal (! ) bir firmasınız. Büyük bir hayal kırıklığı ve pişmanlıksınız.

18 Temmuz 2024 08:13 (Şikayetten 18 saat sonra)
25 Temmuz 2024 11:58

Tebrikler. Bugün 25.07.2024 koltuk parçası hala yok. Şikayeti yazdığım günün ertesi sabahı 08:15de arayıp rahatsız ederek mi çözüm sunuyorsunuz? Sabahın köründe insanları aramayın bozuk parçayı tedarik edin, sipariş ettiğimiz yatağı teslim edin. Bir ilksiniz gerçekten!

30 Temmuz 2024 17:42

Tarih 30.07.2024 oldu :) koltuk için hala en ufak çözüme yönelik bir adım yok. Tabii ki satın aldığımız yatak da 1 aydır hala teslim olmadı. Ne kadar ibretlik firma olduğunuzu umarım herkes görür.

Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Divanev Koltuk Teslimatında Sürekli Sorunlar

Aslı
13 Şubat 2025 01:41

Nazlı
05 Haziran 2025 11:51
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış İmalatlı Koltuk İçin Aylarca Çözüm Sunulmadı

Uğur
08 Temmuz 2025 12:50
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
08 Mayıs 2024 22:41
"Teşekkür ederim"
Ata sonuçtan hiç memnun değil

14 Mart 2025 12:59