18 Eylül 2024 14:451.441

24 Mart 2024 tarihinde Divanev Samsun Kirazlık Şubesinden Oturma Odası Takımı, Yatak Odası Takımı ve Yemek Odası Takımı aldım. Toplam 195.000 TL ödeme yaptım. Eşyalarım 16 Eylül 2024 tarihinde teslim edildi. Yemek Odası Takımında bulunan konsol aynasını şubedeki satış temsilcisi arkadaşlar teşhirde göründüğü gibi 2 adet olarak göndereceklerini sözlü beyanda bulundular. Özellikle Divanev'in internet sitesini açarak bu şekilde 2 ayna geleceğini hem üst katta ürün incelerken, hem de ofis kısmında hesap ve ödeme yaparken 2 defa beyan ettiler.
Hatta nişanlım konsol 4 kapaklı, büyük olduğu için tek ayna güzel durmaz, iki aynayı kesin gönderecek misiniz diyerek teyitte bulunmasına rağmen ayna bize tek olarak teslim edildi.
Sözleşmede tek ayna not alındı fakat bize çift olarak gönderileceği beyan edildiği için itirazda bulunmadık.
Bu durumdan dolayı eksik gönderilen aynayı talepte bulunduğumda ise ücretini ödersem gönderebileceklerini söylüyorlar.

Neden bana 3 kişi birlikte, 2 ayna göndereceğinizi beyan ettiniz diye sorduğumda ise, siz hayatınızda hiç hata yapmadınız mı cevabıyla karşılaşıyorum.
Üstüne üstlük fabrika bazen 2 gönderiyor, bazen tek ayna gönderiyor. Sizin aldığınız dönemde teşhir ve sitede 2 ayna olduğu için size de 2 gönderecekler zannettik diyorlar.

Kurumsallık, müşteri memnuniyeti, iletişim yerlerde. Ses kayıtlarının dinlenmesini, 2 ayna göndereceklerini beyan etmelerine rağmen tek gönderilmesinin tespit edilmesini talep ediyorum.

Benden 2 ayna ücreti diyerek toplam ödeme aldınız, neden tekrar ücret ödüyorum? Ödeme yapmayacağımı belirterek aynanın tarafıma teslim edilmesini talep ettiğimde ise sözleşmede tek ayna yazıyor, hukuki süreç başlatamazsınız demeleri ise ne kadar vasıfsız personellerle çalıştığınızı gösteriyor. Bir özür bile dilenmedi benden.

2-3 personelin davranışlarını tüm markaya yüklemek istemiyorum. Divanev merkez yetkililerinden tarafıma dönüş yapılmasını talep ediyorum.
Ek'te bulunan görseller 24 Mart 2024 tarihinde çekilmiş görsellerdir.

23 Eylül 2024 17:21

24 Martta aldığım mobilyalarım geçen hafta geldi. Yemek odasında bana beyan edilen konsolun 2 aynası bir adet olarak teslim edildi. Teşhirde ve internet sitesinde, takımda 2 adet ayna olmasına ve size 2 adet teslim edilecek denilmesine rağmen aynalarım eksik geldi. Durumu bildirdiğimde ise siz hiç hayatınızda hata yapmadınız mı, teşhirde ve sitede 2 adet göründüğü için size de iki adet teslim edilecek zannettik, fabrika bazen 2, bazen tek gönderiyor cevabıyla karşılaştım. Sözleşmede çiftliden tek gönderilecek dedikleri için itiraz etmemiştik. Şimdi ise sözleşmeye 1 adet yazılmış, bir adet ücreti ödemişsiniz hukuki süreç başlatamazsınız deniliyor. Ne kadar güvenilir ve tutarlı olduklarını ben bizzat yaşayarak tecrübe ettim. Sizde böyle bir tecrübe yaşamak istemiyorsanız tercih ettirmeyin etmeyin. Bu arada genel merkezde aynı cümlelerle ilgisiz ve umursamaz bir şekilde dönüş sağladı. Yapabilecekleri bir şeyin olmadığını belirttiler. Şirketin müşteri memnuniyeti anlayışı bu kadar. Yazık. Bir de ücretini ödeyerek 2. Aynayı göndereceklerini söylüyorlar. Sağ olsunlar o zaman ki ücretten yardımcı olmaya çalışacaklarmış. Ben size söyleyeyim burada önemli olan para değil, sizin yanlış beyanlarda bulunup insanları kandırmanız. Dalga geçer gibi siz hayatınızda hiç hata yapmadınız mı demeniz. Hukuki süreç başlatamazsınız bir yazmışız sözleşmeye diyerek tehdit edercesine konuşmanız. Teşhirde iki adet görünce size de 2 adet gönderilecek zannettik diyerek asla profesyonel olamayışınız. Tüketici Hakem Heyeti'ne de 24 Mart’ta çekildiğini kanıtlayarak, teslim edeceğinize dair beyanda bulunduğunuz ürünlerin görselleriyle şikayette bulunacağım. Benden takımda ki tüm ürünleri göstererek aldığınız toplam ücretin üzerine tekrar para ödeyerek o aynayı almayacağım. Ve yaşadığım bu olumsuz deneyimi tüm platformlarda duyurmaya devam edeceğim. Size kolaylıklar dilerim

19 Eylül 2024 08:17 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili olarak çözüm merkezimiz sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinize hızlı ve kolayca destek alabilirsiniz. Saygılarımızla, Yataş Grup

Divanev  1 Senedir Tamamlanamayan Mobilya Teslimatı

14 Aralık 2023 17:324.142

Aralık 2022 tarihinde Divanev Kısıkköy İzmir şubesinden tüm mobilyalarımızı satın aldık ve ödemesini gerçekleştirdik. Ko...

Divanev  1 Senedir Tamamlanamayan Mobilya Teslimatı
1 Destek

Divanev Aydın Şubesinden Alınan Mobilyaların Hatalı Parçaları Hala Gönderilmedi

26 Eylül 2023 12:541.065

2023 yılı Ocak ayında Divanev'in Aydın şubesinden koltuk takımı, yemek masası, konsol ve TV ünitesi satın aldım. Evlenec...

Divanev Eksik Ve Geç Montaj

23 Ekim 2023 21:401.533

Divanev'den aldığım mobilya eksik ve geç monte edildi. Divanev'den aldığım yatak odası takımının şifonyeri ayıplı (üst k...

22 Mayıs 2025 13:04796

Yataş İkitelli MASKO'dan, Divan mobilyadan oturma odası takımı ve yemek odası takımı aldık. 03/04/2025 tarihli faturamız...

Tümünü Gör

Tuğra
Divanev Çalışanlarının İlgisizliği, Malzemelerin Kalitesizliği

DivanevÇalışanlarının İlgisizliği, Malzemelerin Kalitesizliği

Doğukan
Divanev Bahçelievler Teslimat Sıkıntısı!

DivanevBahçelievler Teslimat Sıkıntısı!

Deniz
Divanev Hatalı Model Veya Kuruluma Gelenler Yine Başlarından Savdılar!

Divanev HatalıModel Veya Kuruluma Gelenler Yine Başlarından Savdılar!

Onur

Öne ÇıkanKonular