Dijitsu TV PlayStation HDMI Sorunu

01 Aralık 2023 12:50

Dijitsu 58 inç DS-9800 model bir televizyon aldım. Markayı BİM'den tercih ettim. Televizyona PlayStation 4 veya PlayStation 3 bağladığımda görüntü ve ses gelmiyor. Bu TV markasını aldığıma pişman oldum. Gerçekten çocuğum için almıştım ancak HDMI girişi çalışmadığı için oyun oynayamıyoruz. TV'nin değişimini talep ediyorum.

01 Aralık 2023 13:37

Cihaza laptop bağladığımda görüntü alıyor ancak sadece PS4 görüntü vermiyor diğer TV de görüntü veriyor

Saleh

Hdcp'yi (Yüksek Bant Genişliği Dijital İçerik Koruması) Devre Dışı Bırakın Bazen, hdcp belirli TV'lerle sinyal sorunlarına neden olabilir. PS4 menüsüne erişebilirseniz (gerekirse başka bir TV'de bile) : Ayarlar'a (Settings) gidin. Ardından Sistem'i (System) seçin. Hdcp'yi Etkinleştir (Enable hdcp) seçeneğinin yanındaki kutucuğun işaretini kaldırın. Not: hdcp'yi devre dışı bırakmak, belirli içerikleri oynatmanızı veya hdcp gerektiren yayın uygulamalarını kullanmanızı engelleyebilir.

Dijitsu TV PlayStation 4 Açılmıyor

Firat
10 Ekim 2023 13:41
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Dijutsu TV PlayStation 4 Çalıştırmıyor

Batuhan
02 Aralık 2023 21:23
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu TV Ye PS4 Bağlanmıyor

İbrahim