Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Aldığım TV Beklentilerimi Karşılamadı

Zafer
25 Eylül 2024 21:00

06.07.2024 tarihinde BİM'den Android Smart olarak aldığım Dijitsu 32DS9800 HD TV düz TV çıktı. Şöyle ki alırken özellikle sordum, uygulamalar ve programları Netflix vb. dijital platformları kaldırır mı diye. Kutusunun üzerindeki yazıları gösterdiler, uyumludur dendi. Netflix üyeliğini aldım ama TV'de uygulama ve program olmadığı için izleyemiyorum. Yetkili servisle görüştüm, bende de öyle yazılım yok bekleyin dedi. Danışma hattını aradım, siz TV'yi alırken sormadınız mı dediler. Ben de sordum, hatta dedikleri normal TV'den 1500 TL gibi daha fazla fark, ondan bunu tercih ettim. Dijitsu yetkilileri size geri döneriz dediler ama başlarından atıyorlar. İlgi, sorun çözme yok. Ben TV'yi alırken yanıltılmışım, normal TV'yi bana Android olarak satmışlar. Dijitsu'dan istediğim, 32 inç içinde yazılımı, programı, uygulaması olan TV ile değiştirmeleri veya yazılım atmaları. Hiçbir şey yapamıyorlarsa aldığım TV'nin ücretinin tarafıma geri iadesini talep ediyorum. Gerekirse hakkımı yasal yollardan sonuna kadar arayacağımı sizler aracılığıyla belirtiyorum. Saygılarımla.

04 Ağustos 2025 16:00 (Şikayetten 10 ay sonra)

Tuncer
05 Ağustos 2023 20:36
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Dijutsu TV'nin Bitmeyen Yazılım Sorunu Ve İlgisiz Servis

Salih
16 Mart 2025 02:19
Dijutsu TV'nin Bitmeyen Yazılım Sorunu Ve İlgisiz Servis
Can sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 20:06

Talha