Dijitsu A11s Cep Telefonu

Atila
23 Mayıs 2023 01:54

08.01.2023 tarihinde BİM a. Ş den Dijitsu A11s Marka cep telefonunu kızkardeşime 2999₺ ye aldım. Kardeşim telefonu kullanırken arızalarının olduğunu belirtti. Arama esnasında yakınlık sensörü takılı kalıyormuş ve ekran kapalıyken aramayı meşgule atamıyordu. Kamerası bulanıktı ve kendi kendiliğinden sesi kısıp yükseltiyordu telefon. Bu şikayetlerinden dolayı babam KVK Adana servisinize Yurtiçi Kargo aracılığıyla gönderdi. Servisiniz telefonu firmadan yenisiyle değiştirilmesini talep etti ve yenisi firmadan servisinize ulaştı. 05.05.2023 tarihinde telefonu teslim aldım. Telefon yeni IMEI'li geldi. Kontrol ettiğimizde yine arama esnasında aynı sorun oluştu ve WhatsApp uygulamasında karşıdaki kişiye sesin arada kesildiğini fark ettik. Üstelik mobil bankacılık uygulamasına giriş yaparken bankacılık uygulamasında telefonun rootlu olduğunu fark ettim. Ayrıca 22.05.2023 tarihinde Yasal uyarı şeklinde mesaj geldi ve imeinin kayıt dışı olduğuna dair mesaj aldım. 120 gün içinde kapanacağı belirtilmiş. Telefonun arkasında bulunan IMEI etiketinin üzerinde bile Türk malı ibaresi var iken nasıl olur da kayıt dışı olabilir. Sorunumun düzeltilmesini istiyorum.

Suat sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 21:46
Dijitsu A 11 S
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu A11s Cep Telefonunda Sorunlar

Murat
28 Mayıs 2023 00:46
Dijitsu A11s Cep Telefonunda Sorunlar

IMEI Kimlik Uyarısı Sonrası Mağduriyet Yaşamak İstemiyorum

08 Ekim 2025 11:02
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
16 Aralık 2023 01:38