Digiturk'te TRT Diyanet Çocuk Kanalının Olmamasına İlişkin Talep

Digiturk'te TRT Diyanet Çocuk Kanalının Olmamasına İlişkin Talep
16 Şubat 2024 20:539.925

Digiturk kullanıyorum.
TRT Diyanet çocuk çizgifilm kanalı çıkmış ve normal uydularda var fakat Digiturk'te yok. Bununla ilgili müşteri hizmetlerini aradım Digiturk'e bu kanal frekansla bile yüklenmiyor. Bir an önce Digiturk'tede olmasını yani yüklenmesini talep ediyorum

Yorumlar(16)

22 Aralık 2025 15:22

TRT Diyanet çocuk kanalı Digiturk te nasıl olmaz anlamıyorum üyeliğimi iptal edeceğim çocuklar için faydalı içerikleri olan çocuk kanalının olmaması Büyük eksiklik

12 Ekim 2025 19:36

Menü'den söylenen kısmından kanal eklenmesi olmuyor maalesef. Digiturk'ü aradığımızda da sadece şikayet oluşturuyorlar. O kadar rezil işe yaramaz kanal varken böyle bir kanalı çıkarmaları çok ilginç. Yorumları okuduğum kadarıyla hiçbir şikayeti de takmamışlar.

13 Mart 2025 12:34

TRT Diyanet çocuk kanalı Digiturk'ten kaldırılmış talep olmadığı için. Digiturk iptal ediyorum.

13 Şubat 2025 09:22

Digiturk aboneliğimi iptal edeceğim. Neden çıkartırlar bir çocuk kanalını

13 Ocak 2025 19:12

Yaptım fakat gelmedi TRT Diyanet. Sizde çıktımı acaba.

24 Aralık 2024 12:17

Kumandadan mod tuşuna basın ardından kurulum gelişmiş kurulum transporter kullanıcı tanımlı frekans 11794 v dikey 30000 ve arama yapınız bitince tamam deyiniz ya da TRT Diyanet çocuğu görünce arama ekranında durdurup kaydedin TRT Diyanet artık mod tuşuna basınca çıkacaktır ve Digiturk te olmayan her kanalı mod tuşuna basınca bulabilirsiniz her kanalın frekansını böyle yaparak izleyiniz iyi seyirler dişerim zamanla normal Moda gelir her kanal

21 Kasım 2024 21:58

Digiturk, Acilen Diyanet Çocuk TV yi de yayınınıza ekleyin. Aksi takdirde Paket sözleşmemden en kısa sürede vazgeçeceğim.

18 Eylül 2024 20:03

Bende bundan çok rahatsız oldum, acilen eklenmesi gerekiyor, gerçekten kaliteli içerikleri var

Gürcan
Benzer Şikayeti Var
17 Mart 2024 14:55

TRT Diyanet çocuk kanalı çıkmış Digiturk de neden çıkmıyor merak ediyorum acilen bu kanalın Digiturk kanallarına eklenmesini istiyorum

Digiturk 'te TRT Diyanet Çocuk Olmaması

16 Temmuz 2024 22:322.748

Digiturk kullanıyorum. TRT Diyanet çocuk çizgifilm kanalı çıkmış ve normal uydularda var fakat Digiturk'te yok. Bununla ...

Diyanet Çocuk Digiturk'te Neden Yok

7 Mart 2024 11:553.853

Digiturk kullanıyorum. TRT Diyanet çocuk çizgifilm kanalı çıkmış ve normal uydularda var fakat Digiturk'te yok. Para öde...

Digiturk'te TRT Diyanet Çocuk Kanalı Eksikliği

25 Mart 2024 22:473.754

Digiturk kullanıcısıyım ancak TRT Diyanet Çocuk kanalı mevcut değil. Bu eksikliğin bir an önce giderilmesini talep ediyo...

Tümünü Gör

Uğur
Digiturk Şikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

DigiturkŞikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

Ali
Digiturk Bir Aydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Digiturk BirAydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Ali
Digiturk Decoder Ve Siyah Ekran Sorunu!

Digiturk DecoderVe Siyah Ekran Sorunu!

Ümit

Öne ÇıkanKonular