Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk-AKSEN Hukuk Bürosu KVKK Gereği Usulsuz Veri Elde Etmesi

18 Mart 2024 17:56

Digiturk ile ilgili fatura sorunum nedeniyle daha önce bir çözüme ulaşılmış ve faturaların silindiği belirtilmişti. Ancak, şirket tarafından icra işlemi başlatılmış. Ayrıca Aksen Hukuk Bürosu ismiyle, KVKK'nın yasakladığı kişisel veri ihlalleri gerçekleştiriliyor. Kişisel verilerin usulsüz şekilde elde edilmesi sonucunda, benim yerime çocuklarımın aranması gibi durumlar yaşanıyor. Digiturk ya da anlaşmalı olduğu Aksen Hukuk Bürosu, bu durumu açıklamalıdır. Ödenen 3970 TL'nin iadesini ve kişisel verilerimin usulsüz kullanımı nedeniyle geri dava açma hakkımı saklı tutuyorum.

20 Mart 2024 19:08

profile profile profile
Ersin
Ersin
20 Mart 2024 19:07

Digiturk hiçbir geri dönüş sağlamamaktadır

Yasemin
02 Ağustos 2024 09:37
Digiturk Haksız İcraya Verilmesi
Digiturk Haksız İcraya Verilmesi
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 02:56

17 Nisan 2024 21:49
Ali sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 15:24

14 Şubat 2024 13:38