Digiturk Abonelik İptali, Cayma Hakkı Olmadan

16 Temmuz 2024 14:3011.919

22 Temmuz 2024 01:07

Ürün çanak anten olmadan kurulum gerçekleşmiş ve fatura kesilmiş izlemediğim sinyal almadığım kanallar için fatura ödeyecek misim hem ev interneti ne hem de Digiturk'e iki fatura çıktı benim Digiturk aboneliğimi cayma hakkı olmadan iptal edilmesini istiyorum

6 Mart 22:08

Gidip ödedim ben tongaya düştük kapattım hepsini yapılacak bir şey yok adamlar sağlam dolandırdı yani

Nursel
Nursel
6 Mart 15:49

Bende aynı durumdayım şu anda ikisini birden ödüyorum iptal edin Türk Telekom'u biz cayma bedeli 2400 e kadar ödeyeceğiz dediler tamam dedim fakat Digiturk internet için port yokmuş yani internete bağlanamıyorum boşluk yok şimdi iptal etmek için 2bin küsur Digiturk istiyor cayma bedeli ne yapacağımı bilemeden ikisini de ödüyorum :(( telefona bakan yok anlayamadım yani

Pinar
Pinar
5 Aralık 2025 09:52

Beni de aradılar aboneliğe tamam dedim sonra kurulum için arayanlara yok dedim ben vazgeçtim kurulum falan istemiyorum. Aramadılar ben de ulaşamıyorum. Abonelik edevlette görünmüyor.

Özcan
Özcan
8 Ocak 2025 14:37

Bizi de bu şekilde aramışlardı:) hemen anladım ne ayak olduklarını ve bayağı oyaladım telefonda 1 saat zamanlarını çalıp kapattım. Ortada doğru dürüst kural yok kim kime ne geçirebiliyorsa artık. Enflasyon yükseldikçe (iş) ahlakta düşüyor.

Sözleşmede Belirtilen 579 TL Aylık Ücretin Üzerinde Fatura Kesilmesi

Çilem
Çilem
Digiturk
27 Şubat 14:54312

Digiturk ile bir yıllık taahhütlü üyelik için anlaşma yaptım. Sözleşme sırasında hem telefonda hem de eve gelen Digiturk...

Tümünü Gör
Digiturk Şikayetçiyim Sizden, Kimse İlgilenmiyor

Digiturk ŞikayetçiyimSizden, Kimse İlgilenmiyor

Ali
Digiturk Bir Aydır Kimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Digiturk Bir AydırKimse Yardımcı Olmuyor, Gün Veriyorsunuz Yardım Eden Yok!

Ali
Digiturk Decoder Ve Siyah Ekran Sorunu!

Digiturk Decoder VeSiyah Ekran Sorunu!

Ümit
Digiturk Eksik Kanal Problemi