Digiturk Abonelik İptali, Cayma Hakkı Olmadan

16 Temmuz 2024 14:3011.919

22 Temmuz 2024 01:07

Ürün çanak anten olmadan kurulum gerçekleşmiş ve fatura kesilmiş izlemediğim sinyal almadığım kanallar için fatura ödeyecek misim hem ev interneti ne hem de Digiturk'e iki fatura çıktı benim Digiturk aboneliğimi cayma hakkı olmadan iptal edilmesini istiyorum

Cemil
6 Mart 22:08

Gidip ödedim ben tongaya düştük kapattım hepsini yapılacak bir şey yok adamlar sağlam dolandırdı yani

6 Mart 15:49

Bende aynı durumdayım şu anda ikisini birden ödüyorum iptal edin Türk Telekom'u biz cayma bedeli 2400 e kadar ödeyeceğiz dediler tamam dedim fakat Digiturk internet için port yokmuş yani internete bağlanamıyorum boşluk yok şimdi iptal etmek için 2bin küsur Digiturk istiyor cayma bedeli ne yapacağımı bilemeden ikisini de ödüyorum :(( telefona bakan yok anlayamadım yani

5 Aralık 2025 09:52

Beni de aradılar aboneliğe tamam dedim sonra kurulum için arayanlara yok dedim ben vazgeçtim kurulum falan istemiyorum. Aramadılar ben de ulaşamıyorum. Abonelik edevlette görünmüyor.

8 Ocak 2025 14:37

Bizi de bu şekilde aramışlardı:) hemen anladım ne ayak olduklarını ve bayağı oyaladım telefonda 1 saat zamanlarını çalıp kapattım. Ortada doğru dürüst kural yok kim kime ne geçirebiliyorsa artık. Enflasyon yükseldikçe (iş) ahlakta düşüyor.

İnternetsiz Digiturk Üyeliği İçin Haksız Fatura Ve Cayma Bedeli Talebi

10 Şubat 22:061.617

Digiturk’ü telefonla arayarak aylık yaklaşık 570 TL bedelle taraftar paketi ve internet paketi üyeliği başlattım. 25 Oca...

5 Destek1 Yorum

Cayma Bedeli Karşılanmadı Ve Faturalar Sözleşmeye Uymuyor

17 Nisan 17:43428

2026 yılının başında Digiturk bayisi üzerinden Digiturk internet hizmetine abone oldum. Satış aşamasında bayi çalışanı, ...

Tümünü Gör
Digiturk 499 Olan Faturamı 2480 Olarak Gönderdi!

Digiturk 499 OlanFaturamı 2480 Olarak Gönderdi!

Yücel
Digiturk İnterneti Kullanamadığım İnternetten Fatura İadesi Alamadım!

Digiturkİnterneti Kullanamadığım İnternetten Fatura İadesi Alamadım!

Engin
Digiturk Müşteri Hizmetleri Yalan Konuştu, Mağdur Oldum!

Digiturk MüşteriHizmetleri Yalan Konuştu, Mağdur Oldum!

Murat
Digiturk İnternet Pişmanlıktır