Şener sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk 4K Uydu Alıcısında Beklenmedik Arızalar

Digiturk 4K Uydu Alıcısında Beklenmedik Arızalar
25 Şubat 2024 18:37

Digiturk alıcı kutu arızası yaşadım. Birkaç ay önce Digiturk'ten daha kaliteli yayın alabilmek adına digiplus 4K uydu alıcısını ekstra aylık ücret ödeyerek satın aldım. Üst segment bir cihaz olduğundan 800 TL karşılığında dijital LNB de edindik. İlk montajda üç alıcı değiştirmek zorunda kaldılar, çünkü tümü arızalıydı. Üçüncü uydu alıcısı sonunda çalışır durumda olduğu için teknisyenler ayrıldı. Ben de ekstra ücret ödemeye devam ettim. Ancak ürün iki ay sonra kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. Bazen çalışıyor, bazen hiç açılmıyor. Kabloda bir sorun olup olmadığını anlamak için başka üst segment alıcılar denedim ve onlar sorunsuz çalıştı; demek ki anten ve kabloda bir problem yok. Sorun alıcı kutuda. Digiturk müşteri hizmetlerini aradığımda, teknik servis göndermek istediler fakat ücreti 450 TL. Ben kutuyu bozmadığımı, bu yüzden ödemek istemediğimi belirttim. Ancak 'sistem böyle' yanıtını aldım. Teknik servisin sorunun benden kaynaklandığını tespit etmesi durumunda ücreti ödemeyi kabul ettim, ancak sorun onlardan kaynaklanıyorsa ödemek istemediğimi söyledim. Teknik servise cihazı kendim götürmeyi teklif ettim, fakat bu durumda da servis kaydı açılması gerektiği ve yine 450 TL faturaya yansıtılacağı söylendi. Müşteriyi bu şekilde mağdur etmek kabul edilemez.

profile profile profile
01 Mart 2024 01:32

4gün oldu. Hala arayan olmadı.

18 Nisan 2024 11:01
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 16:24
Fatih sonucu yetersiz buldu